Aegean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 efenim kazaa da bam bam margera diye aratınca haggard trailer diye bir sey cıktı meraklandım indirdim ve haggard ın bir film olduğunu jackass teki bir kac elemanın yaptığı(bam margera ryan dunn raab himself felan tony hawk da var :) ) konusu olan ama dersi olmayan hos bi film gibi geldi efenim orjinalini felan gormus duymus varmı?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 biraz arastırınca buldum bir seyler film gectiğimiz ağustos ta girmiş sinemalara sanırım parental advisory olduğu icin gelmedi heralde sinemalara neyse nerde bulurum ben bu filmi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 kazaa da yok[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 youtube da parça parça izleyebilirsiniz. güzel film eğlenceli. amatörce ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 biraz daha detaya gireyim.. ryan'ın başından gerçekten geçen bir olaydan esinlenmiş sözde. ryan'ın sevgilisi tarafından terk edilmesi ve onun depresyonu ile başlıyor film gayet eğlenceli; amatörce oyunculuklarına rağmen eğlenceli. dediğim gibi youtube'da haggard diye aratırsanız 13 bolum de bütün filmi izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 İzledim güzel filim kendine özgü ilginç bir havası var.Hoşuna gitcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar