Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bazen (artık sıklaşmaya başladı) müzik dinlerken şarkı bozuluyor. sanki bozuk walkmanden geliyormuş gibi. kulaklığı oynattığınızda cazır cuzur ses gelir ya, öyle oluyor. aldığımdan beri böyle. ses kartıyla ilgili olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kulaklığın girişi iyi oturmayınca bendede oluyo bu sorun bayağı uğraştırıyor hatta düzeltmek ancak aynı sorun mp3 playerda olmuyor. sanırım laptopun girişinde bi temassızlık oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Onur soruyu okudun mu ? :) Patlamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eheh. kulaklıktan dinlemiyorum zaten. örnek verdim orada. @canni ama her zaman olmuyo bu. patlamış olsa her zaman bozuk çıkardı ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bazı ses frekanslarda cızırdar, cızırdamadığı laptopa rastlamadım ben daha sesi kısınca cızırdamıyosa bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kulaklıkla bı denesene gene cızırtı varsa seskartında problem eger kulaklıkla dınlerken sorun yoksa laptopun hoperlorlerınde problem var (hp pavillion 6000 serisi ise laptop bu modellerde genellıkle hoperlor cızırtı yapıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 düşük seste de cızırdıyor. kulaklık taktım, yine cızırdıyor. aynı. laptop vestel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 o vakit baya baya donanımsal bi sorun bu, garanti kapsamına girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar