Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piercing taktırdım hem de XXX(sansurlendi)

Jester

Öne çıkan mesajlar

*ahu deil agu olacak*
yok senin yaşın kaç
yok kıçımı deldirdim
nedir bunlar
zaten çocuk çok olgunlukla cevaplar vermiş
belli ölçüler dahilinde eleştirinde
sizinkinin topuzu kaçmış saldırmanın manası ne
oraya bilmem kaç post atan siz değilmisiniz allah aşkına

Bu topiğin yeride tabiiki bu isimle olmaz ama
paticik.com forumu
Paticik.com ve forumları hakkında duyurular
Duyurunu yaparsın konu dışı forumunun işleyişi ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirirsin ben mi aşırı tepki gösteriyorum siz mi ? anlayamadım[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla daha neyi tartışıyorsunuz ki?
lüzumsuz konu dışına bile giremeyecek olan konular zaten garbage a yollanıyor

üstelik sitemiz çok çok yönlü
isteyen bu bölümlerin istedikleri kısmına post atma hakkına da sahip...

ee daha neyin tartışmasını yapıyoruz? neyi paylaşamıyoruz?

yoksa aklınızda kurguladığınız, hayal ettiğiniz bir topluluk yok mu burada?
yoksa bile illaki birinin suçlu mu olması lazım?

bastıra bastıra diyorum bursı çok yönlü bir site forumu o yüzden bu tür tartışmalar gayet lüzumsuz

hatta daha çok uzayacak olursa uzatanalrı "post kasıyor", "egolarını tatmin ediyor" vs gibi şeylerle suçlamaya da başlayabilirim hani... siz o zaman görün gürültüyü :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende komik bişi yazıyım, ben buraya ilk mesajımı attığım tarihlerde, şuan 'biz eskiyiz, biz nedersek o olur' tarzında post atan insanlar dahi yoktu

yani neymiş, e artık devir değişti, e tabii ultimatr'da değişti

(bkz: sen yokken ben vardım)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda bu kdr seviyeli insanlar olduu sürece bu forum snn ye dönemez...
bunu kimseye yağ çekmek için fln sölemiorum... dönemez ya =)
bkz sanane: böle bi topic açılmış olsa... küfürlü bi başlık ( ki hergün bin tane açılıo ) içinde bi ton küfürlü mesaj olurdu... büyük bi kavga çıkmıştı çoktan
bide paticiğe bakyıoruz: kavga bitmiş durumda herşey tatlıya bağlanmış ve çözüm bulunmuş... :) ne güzel dimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n0body, 30 January 2004 02:33 tarihinde demiş ki:
bu forumda bu kdr seviyeli insanlar olduu sürece bu forum snn ye dönemez...
bunu kimseye yağ çekmek için fln sölemiorum... dönemez ya =)
bkz sanane: böle bi topic açılmış olsa... küfürlü bi başlık ( ki hergün bin tane açılıo ) içinde bi ton küfürlü mesaj olurdu... büyük bi kavga çıkmıştı çoktan
bide paticiğe bakyıoruz: kavga bitmiş durumda herşey tatlıya bağlanmış ve çözüm bulunmuş... :) ne güzel dimi

katılıorum,
sananenin çok daga farklı durumları var zaten,
buranın o hale dönmesi imkansız,
öyle ki sananeden kaçan göçmenler buranın genel sakinleri zaten[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde aklima geldi bu dusunce
Hatta ve hatta cokda kanitim var.,
zamaninda Snnde "En gereksiz konu odulleri"
gibi konular acmistim
lakin gel gorki simdi anladim aslinda bunlarin hepsinin bayaaa bir gereksiz oldugunu

Herne hikmetse ben bu konuda baya bir assagilama bekliyordum lakin nerdeyse hic bulamadim...
Tabi bunun konuya cevap yazan adamlariylada alakasi var.

Paticik nereye gidiyor konusunu ben berkle baya bir tartismistim
Kendisiylede ayni fikire girmistik
Simdi ki gorusum biraz daha kaymis durumda
Paticik bir Snn olmaya dogru degil ..Lakin kendi sonunu getirecek bir Pati olma yolunda gidiyor
cunku Snn deki olgular la Paticikdekiler nerdeyse hic bagdasmiyor.
*!Snn olayi*
Snn Bir nevi yozlasti cunku orda COK FAZLA konusma ozgurlugu vardi...Burdada var lakin bu ozgurlugu en azindan bisey bilen insanlar kullaniyor..Bilmeyende susuyor okuyor ogreniyor mutlu oluyor(herhalde).
Snnde ise gelen gecen bakkal cakal nekadar kisi varsa ya din yada cok uc noktalarda konu aciyordu...Snn bir nevi Sosyal goruslerin serbestce konusuldugu bir bolgeydi.
Bu bana dokunmaz,kimseye dokunmaz,

Lakin SNN bir oyun portaliydi...ve oraya girenlerin genel yas ortalamasida 8 le 15 arasinda idi... ben bu yas daki kisiler dusunemez demiyorum,Tam tersine dusunmelerine izin verilmeden dogru yanlis dusuncelerin empoze edilmesine izin verilmesine kiziyordum...Sonucta Frp dunyalarindaki bir *!Rogue City* di Snn....
Hepimizin ilkleri hep orda oldu,lakin yanlis oldugunu simdi herkez yeni yeni anliyor..

*!Paticik olayi*
Paticik Snn gore birazdaha duzenli ve ciddi.Ayrica Snn dende daha bagli uyelerine karsi...Modlarla olan dostluklar vs bunlara bir bir kanit.
AMA paticikte bir gruplasma soz konusu.
Yani Bir *!paticik ailesi* var...Mafiya gibi(benzetmedir.ciddiye almayiniz)..Gozunun onunde acik acik dolasmiyorlar ama orda oldugunuda hepimiz biliyoruz,..
Paticik ailesi genelde Modlardan ve Modlarin secilmis arkadaslarindan olusyor.
Ha bunlar adamin yolunu kesip haracmi aliyorlar?? hayir.
Ama bu buyuk patiler genelde kendi aralarinda oynamayi daha cok seviyorlar bir baskasiyla oynamak yerine.
Soledirki.
Eger Infernal in sitem ettigi konuyu bir buyuk pati acsaydi emin olun diger uyelerin hepsi bu topike olumlu mesaj atarlardi.

Bu topigi gercektende Infernal acsaydi..veya baska biri acsaydi BUYUK PATI klasinda olmayan
Bu topik 40 kere kilitlenip Garbage e firlatilirdi..

Veya biri gelse Atom kimyasi anlatsa...
ve bir satirinda yanlis bir kelime yazssa bir BuYUK patiyi kizdiracak,.Ozaman once o pati sonra diger tum o patiye yaranmak isteyecek olanlar o topik i mesaj yagmuruna tutarlardi.

*!Sonuc*
Paticik hala sevilen ve ununden de gecilmeyen bir forum,
Bana gercek hayati dahada cok hatirlatiyor.
Yani baslarken adam gibi arkadaslarin varsa uzumunu yersin bu bagin.Eger yoksa uzumunu ekersin bu bagin...[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turk Fan klubu
Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar -
Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...