ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Eh fokun bir türü en azından , Dün hayvanat bahçesine gittim gösterileri vardı.. videoya çektim bende .. Başka videolarda var youtube'a attıkça eklerim.. Fok Resimleri =) Valla fotoraf makinasıyla çektim videoları o yüzden çok kalitesiz ama neler olup bittiğiyle bir fikriniz olur =P Resimlerde çektim hem hayvanat bahçesiyle ilgili.. Resimler eheh , çok resim çekmedim , daha doğrusu çektim de hayvanlar hiperaktif olduğundan çekemedim net bu kadar iyi diğerlerini. Bunlar yeter size =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 teşekkür ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 fok'u bile evcilleştirmislerse haywana artık ne işgenceller yapmıslarki attığı şeyi hemen koşup alıp geri getirio acıdım valla haywana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İşkenceden kaynaklan mıyor o. Her eğitim işkence ile olmuyor artık :) Pozitif eğitim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 O işkence dediğin şey balıksa fok şöyle düşünüyor " Balık güzel bir işkence " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar