ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Eh fokun bir türü en azından , Dün hayvanat bahçesine gittim gösterileri vardı.. videoya çektim bende .. Başka videolarda var youtube'a attıkça eklerim.. Fok Resimleri =) Valla fotoraf makinasıyla çektim videoları o yüzden çok kalitesiz ama neler olup bittiğiyle bir fikriniz olur =P Resimlerde çektim hem hayvanat bahçesiyle ilgili.. Resimler eheh , çok resim çekmedim , daha doğrusu çektim de hayvanlar hiperaktif olduğundan çekemedim net bu kadar iyi diğerlerini. Bunlar yeter size =P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 teşekkür ederiz :)
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 fok'u bile evcilleştirmislerse haywana artık ne işgenceller yapmıslarki attığı şeyi hemen koşup alıp geri getirio acıdım valla haywana
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İşkenceden kaynaklan mıyor o. Her eğitim işkence ile olmuyor artık :) Pozitif eğitim (tu)
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 O işkence dediğin şey balıksa fok şöyle düşünüyor " Balık güzel bir işkence "
Öne çıkan mesajlar