Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Oyun bugun elime gecti ancak yaklaşik 30 dakika oldu payment bolumunde kredi karti secegini seciyorum ve sorun orda başliyor,we are soryy error diyip işin içinden cikiveriyor defalarca acc subs. etme cabalarim bir sonuca ulaşmadi? yardimlarinizi çin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 turkçe karakter kullanmaktan olabilir,ilk ay geçersiz bi kredi kartı girsende açıyolar accountu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sorunum bilgiyi verememek zaten paymentden kredi cartini sectikten sonra en ufak tepki vermiyor olmasi we are sory diyip basa donuyor turkce krakter kullanmadim ama editlemeye calişayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Barkin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ayni hata bir arkadasimda da mevcut. o da subscribe olamiyor. sanirim login serverinda salak bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 su online chatten sordum our login servers are down dedi cikti adam işin içindne beklicez sanirim sanş işte alpo oyun ya bişiler olcak illa tesekkur ederim hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bir süre beklersen düzelecektir bana da olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 12 30 dan beri beklemekteyim umarim düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar