Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 *12590235. yazışım millete artık yazmıyorum direk bi konuşmamı koyuyuorum вαтυнαη: toshiee var ya вαтυнαη: şimdi diğer kişilre bolümünndeydi o вαтυнαη: yanlışlıkla tutup kızlar bolümüne attım Emre: ahasdh вαтυнαη: ordan da tutup geri atamıyosun dğere вαтυнαη: dedim siliyim ekliyim düzelir вαтυнαη: sildim ekledim вαтυнαη: anlık iletisi olmayan kişilere geçti вαтυнαη: ileti atamıyorum mk Emre: asdhasdh вαтυнαη: o bana atabiliyo Emre: mauhahua вαтυнαη: nasıl düzelir biliyo musun Emre: oluyo oyle вαтυнαη: veya senin msn sürümün ne anlamışsınızdır umarım sorunu.farklı msn sürüüm olan varsa link atsın pls:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desperation Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 benim listemde 2 kisi vardi o sekilde.. msn 8 mi neydi versiyonum. aMSN cek. gayet faydasini gorebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar