Dagger Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Baktım tıkır tıkır cevap vermişsiniz bende gaza geldim daha çok soru ile karşınızdayım. :) 1- Ya ev nerden alicam ben bu oyunda? 2- Bu holocron zımbırtısını bulunca onun istedii skilleri masterlamak skillpoint gerektirmio mu? 4-5 skillden bahsediolar nasıl oluo da 250 point yetio? 3- medic kasıom stimpack yapıom mesela ama paso prototype oluo. Nasıl seri uretime gecicem? Bide her seferinde crafting toola gir bileşenleri yükle vs çok kasıo. Makrosu yada kısayolu yok mu bunun? Makelast gibin? (iyi alıştık ultimadan..) 4- master carbineer + master combat medic olmak istiom stat poolları nasıl ayarliim sizce? 5- Bi görevde kırık holocron parçaları buldum bi işe yarar mı acep? 6- master carbiner + master teras kasi kalan pointle de medic mi kassam acaba? 7- PVM 'e yönelik bir charım olsun istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? 8- Bu holocron denilen zımbırtı lootlanıo dediler. Kimden lootlayacam? minor worrt kessem çıkar mı? :P Yardımcı olanlara cevap yazanlara şimdiden teşekkürler :) Europe - Chimarea 'serverına yolunuz düşerse bi kahvemi için :) Nickim Quiven D'Arcen[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Dagger, 30 January 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Baktım tıkır tıkır cevap vermişsiniz bende gaza geldim daha çok soru ile karşınızdayım. :) 1- Ya ev nerden alicam ben bu oyunda? 2- Bu holocron zımbırtısını bulunca onun istedii skilleri masterlamak skillpoint gerektirmio mu? 4-5 skillden bahsediolar nasıl oluo da 250 point yetio? 3- medic kasıom stimpack yapıom mesela ama paso prototype oluo. Nasıl seri uretime gecicem? Bide her seferinde crafting toola gir bileşenleri yükle vs çok kasıo. Makrosu yada kısayolu yok mu bunun? Makelast gibin? (iyi alıştık ultimadan..) 4- master carbineer + master combat medic olmak istiom stat poolları nasıl ayarliim sizce? 5- Bi görevde kırık holocron parçaları buldum bi işe yarar mı acep? 6- master carbiner + master teras kasi kalan pointle de medic mi kassam acaba? 7- PVM 'e yönelik bir charım olsun istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? 8- Bu holocron denilen zımbırtı lootlanıo dediler. Kimden lootlayacam? minor worrt kessem çıkar mı? :P Yardımcı olanlara cevap yazanlara şimdiden teşekkürler :) Europe - Chimarea 'serverına yolunuz düşerse bi kahvemi için :) Nickim Quiven D'Arcen 1-evini bir architectten alman lazım. Yanlız aklında bulunsun. Evi kurduktan sonra sürekli bakım parası yatırman gerekiyor. Yani evi aldım,kurdum ohh bitti olayı yok malesef. Sürekli para yiyen bir olay yani. Küçük bir ev edinmeni öneririm başlangıç için 2-Mevcut olan skillerini surrend etmen gerekiyor holocron olayı için. (yani siliyorsun) Ama hiç tavsiye etmem jedi olmanı :) benim gibi bounty hunter ol jedi avla,3 kere öldürmeye çalış. İnan bana daha eğlenceli ehehe 3-bunu daha iyi bilen biri yanıtlasa daha iyi olur sanırım. ama seri üretim için fabrika kurman gerekiyor diye biliyorum?.. 4-stat olayıda pek uo gibi değil burda. Karakterini birazdaha şekillendirmeye başladığın zaman special attacklarına göre statlarını ayarlamanı öneririm. Medic olayında olduğuna göre tahminimce mind ve actiona yüklenmen gerekecektir 5-Bence çok güzel süs olur :) 6-carbiner olmanin bir anlamı yok. Bence rifle kasmalısın bunun yerine. Medicle olayın kendini heallemekse sadece novice medici ögrenmen ve stim-b edinmen yeterli olacaktır 7-Her sorunla bir önceki soruyu ortadan kaldırmışsın resmen :) pvm için scout ve ranger olup yanına iyi bir (yada birkaç) silah skilli derim ben. (yada sadece hayvanlara karşı bonusları olan kolonları çalış) 8-dediğim gibi bırak bunların hepsini bounty hunter ol :) eclipsede bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Dagger, 30 January 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Baktım tıkır tıkır cevap vermişsiniz bende gaza geldim daha çok soru ile karşınızdayım. :) 1- Ya ev nerden alicam ben bu oyunda? mimarlardan 2- Bu holocron zımbırtısını bulunca onun istedii skilleri masterlamak skillpoint gerektirmio mu? 4-5 skillden bahsediolar nasıl oluo da 250 point yetio? skill point gerekiyor.4-5skillden bahsedenler sırayla o skilleri kasıyorlar. 3- medic kasıom stimpack yapıom mesela ama paso prototype oluo. Nasıl seri uretime gecicem? Bide her seferinde crafting toola gir bileşenleri yükle vs çok kasıo. Makrosu yada kısayolu yok mu bunun? Makelast gibin? (iyi alıştık ultimadan..) yukarıda macrolar diye bir başlık var ona bak 4- master carbineer + master combat medic olmak istiom stat poolları nasıl ayarliim sizce? HAMdan hangisini cok kullanıyorsan ona agırlık ver. 5- Bi görevde kırık holocron parçaları buldum bi işe yarar mı acep? 6- master carbiner + master teras kasi kalan pointle de medic mi kassam acaba? medic herzaman lazım olur 7- PVM 'e yönelik bir charım olsun istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? crafter olmayan her char pvmye yonelik desem yanlış olmaz heralde 8- Bu holocron denilen zımbırtı lootlanıo dediler. Kimden lootlayacam? minor worrt kessem çıkar mı? :P çıkmaz büyük ihtimal :) Yardımcı olanlara cevap yazanlara şimdiden teşekkürler :) Europe - Chimarea 'serverına yolunuz düşerse bi kahvemi için :) Nickim Quiven D'Arcen [signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 30 January 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 o kırık holocron parçalarını dekorasyon olarak kullanabilirsin,veya gorevi tamamlamak için darkbrother denen adama götürebilirsin medic seri uretim için fabrika kullan ama hemen hemen hiç xp almazsın,makrosu içinse http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44366 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43743[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tka olursan medic e luzum yok doctor bul bufflas,n ustune power boost gayet iyi oluyo[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar