PhysX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 son resim beni çok etkiledi güneşin 1 pixel olduğu resimde antares o kadar büyük ise içinde neler oluyordur acabakaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Öyle böyle, bu tip şeyler insanı sadece 2 dk etkiliyor. Sonra tekrar ay sonunu düşünüyorsun, geniş düşünmeye çalışmak, aslında bir hiçiz muhabbetleri falan gayet boş işler yani ben bunu anladım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 2 dakikanızı da ben çalayım o halde.. 1,25video +işte şimdi okuduklarınız... biraz daha uzatırsam 2dk edicek... veeee. sanırım tamamdır http://www.youtube.com/watch?v=4CHLSI6SFj0 süremiz doldu, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Rigel ne nie beyaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 rigelin aslında mavimsi bir süperdev olması lazım ama en parlaklarından birisi yıldızlar içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Görmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 w cephei oha :| edit hidrojen-helyum reaksiyonları kesmez ki onları değişik bir element olmalı içlerinde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aslında w cephei değil de V V cephei adı.. bi de vy canis majoris var, bundan da büyük! vv cephei 1600-1900 solar radii iken bu 1800-2100 solar radii yarıçapında! "biz çok küçüğüz ulan! miniciğiz olm" desem yeridir. hesaplara göre ışık hızı ile çevresini dolaşmak 8saat sürermiş falan. gerisini siz tahayyül edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ağzım şu anda bir karış açık.. iyi ki evde sinek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 miniciğiz yahu! çok küçüğüz! komplekse sokar adamı bunlar.. nerede lan benim earth enlargement haplarım.. hah buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 W CEPHEI'ye gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bu ulasim teknolojiyle dunya daha buyuk olsa eziyet olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 O kadar büyük yıldızlar, hypergiant, supergiant vs oluolar. Git bi wikipedia da az bi bak dahada "OHA" olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 asıl soru bunları nasıl ölçmüşler? nerede bu gezegenler? bize doğru çarpmaya geldiklerinde amerika durdurabilir mi? tarzında sorular olmalı mı? olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Canis majoris dünyadan 5000 ışık yılı uzaktaymış, nasıl ölçüyorlar o uzaklıkları ki? 5000 ışık yılı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ışığın karakteristikleri falan filan. ince hesaplar. çok ince :p bu arada onlar gezegen değil yıldız, bize çarpmaya gelirlerse bizim değil güneşin problemi önce hehe. amerika değil orçun bile kurtaramaz. inanmıyorsanız saygı gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sly-One said: inanmıyorsanız saygı gösterin B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben giderim ki onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Jupiter'in bi uydusunda dünyamızdaki gibi yaşam olsa orda yaşamak isterdim. Barzolar olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ok bi sorum var?.. cok bilgi sahibi olmadan sorucam o yuzden siz aciklayin eksik yerleri. bi gezegene bakip oksijen su yoksa canli yoktur diye yorumluyorlar. baska gezegenlerde yasayan canlilarin baska bi sekilde yasama imkani yok mu yani ? belki hidrojen solunumu yapiyorlar.. misal yani. konuyla alakasiz oldu ama uzay diince aklima geldi. bizden farkli mutasyon gecirmis canlilar olamaz mi yani? oksijen kullanmayan, asit icen falan filan :P bugun bi aptallik var ustumde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Dış Güneş Sistemi Uyduları diye konu açmıştım orada dış güneş sisteminde yaşam olabilecek uydular hakkında bilgiler olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 saol kardes bi goz atiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Şaşılıcak şey mi arıyorsunuz? Bize göre 50derece sıcak. *e 1200 derecelik gezegen var. Sıcak Jüpiter olarak anılan ateşten bir "dış güneş sistemi" gezegeninde su buharı bulundu. Bizim güneşimiz dev gibi,e antares var onun onlarca katı.Bir güzel yanıda antares 1milyon yıl içinde patlıcak ve süpernovaya(parçalanması ve güneş parlaklığının 100milyon katına varması) dönüşücek Bu gezegenlerle nasıl bilgi alındığını incelemek isteyen olursa güzel bir kaynak olarak; http://astronomy.science.ankara.edu.tr/astro/turkce_ast/ext_solar_planets/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Dünyaya çarpçakmış bu vv cephei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bir kere dünyaya bir yıldız çarpamaz, o boyutta bir yıldızken zaten dünyaya güneş kadar yaklaştığında çoktan yaşam sona ermiş olur, daha da yaklaşırsa muhtemelen tamamen erir ve lav topuna dönüşür koca gezegen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar