Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ya beyler bi klip vardı. bi kızla bi erkek var klipte, eski bi piyanonun üstünde dengede durmaya çalışıolar piyono ev gibi oluyor fln. sonra içine düşüyorlar piyonunun içinden tahtadan kelebek gibi bişi çıkıo söyleyen kadın zenciydi diye hatırlıyorum. neydi çok pis kafama takıldı :D kimdi bunu söyleyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 rivayete göre müzik bölümünde soruluyormuş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arkadaş kuralı koyandan daha kuralcı olmana gerek yok, biliosan söylersin uzun bi topic değil zaten. ömrü 1-2 saat. bi bilen çıkınca aşşalara yuvarlanır muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu mu? http://www.youtube.com/watch?v=hWDH3n7VZc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet şarkının ucunu dinler dinlemez anımsadım direk çok saol valla :D çok mutlu oldum bulduğuma.. tekrar teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 burayada yazalım: fatboy slim & macy gray-demons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sarkı iğrenç bence:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 konu girişi.. ya BEYLER ...!!! lol klip yorum: deişik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar