Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kombine alanlar maçlara gitmemeye mi başladı? yok öyle bişey. uydurmayın bilginiz olmadan plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Benim kuzen gitmedi mesela dün, kombinesi var. Fenerbahçe'de satılan kombine sayısına bakı, bir de satılan yerlerdeki seyirci sayısına bakın son maçlarda. Bariz gitmeyenler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bişeyi iddia ediyosanız onu kanıtlamakla yükümlüsünüz kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Roberto Carlos'u transfer ederek sükse yapan Fenerbahçe'de, kombine kart satışı konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, sarı-lacivertli kulübün bugüne kadar 27 bin civarında bilet sattığı öğrenildi. 3 Büyükler içinde kombine kart satışında lider olan sarı-lacivertlileri, 13 bin kombine kart satan Beşiktaş izledi. 25000 civarı fenerbahçe seyircisi varsa maçta bariz kombinelilerin bir kısmı gitmemiş bi fenerbahçeli olarak bunları bilmemeniz enteresan neyse düz matematik işlemi yapabilirsiniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ahaha yarısı gitse bile gene eziyo herkezi fener :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 @deathlord, bu maçta zaten protesto vardı. gs maçında polislerin taraftarı darp ettiği gerekçesiyle bazı taraftarlar ve gruplar bu maça gitmeyeceklerini belirtmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fistan said: @deathlord, bu maçta zaten protesto vardı. gs maçında polislerin taraftarı darp ettiği gerekçesiyle bazı taraftarlar ve gruplar bu maça gitmeyeceklerini belirtmişlerdi. Hemen hemen bütün Anadolu maçlarında 20-25 bine oynuyor Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 @fistan hayır bu sorun fenerbahçenin şl maçlarında iyi futbol oynayıp ligde kötü futbolla kötü sonuçlar almaya başladıgı dönemde başladı olayın dayakla falan alakası yok neyse ben gördüğüm bişeyi söyledim amacım fenerbahçeyi eleştirmek değildi 2. yazıyı da sen istedin diye yazmak zorunda kaldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 DeathLord said: @fistan hayır bu sorun fenerbahçenin şl maçlarında iyi futbol oynayıp ligde kötü futbolla kötü sonuçlar almaya başladıgı dönemde başladı olayın dayakla falan alakası yok neyse ben gördüğüm bişeyi söyledim amacım fenerbahçeyi eleştirmek değildi 2. yazıyı da sen istedin diye yazmak zorunda kaldım ... fener kötü oynamıyo ki fener kendine göre kötü oynuyo yani gene bütün takımlardan iyi oynuyo ama çok daha iyisini yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar