Othranx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 merhaba arkadaşlar 2 sene önce aldığım ve cok az kullandığım lacivert ibanezimi satmak istiyorum. manyetikler ellenmemiştir orjinaldir herşeyi. fiyat olarak 200€ düşünüyorum, hardcase i de yanında veriyorum hediye olarak. fiyatta pazarlık yapmıyorum yanlız, neden euro diye soracak olursanız euroya ihtiyacım var wing tzun masraflarım için B) edit: [email protected] msn im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 edit:resmini koydum gitarla hardcase in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 arkadaşlar fiyat 340 ytl olmuştur.takasa da varım eğer ilgimi çeken bir ürün olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyranny Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ürün derken nasıl bi ürün?yine gitar mı yoksa ihtiyacın olan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar