Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Cografya dersimden "küresel isinmanin dünyamiz üzerindeki etkileri" diye bir ödev aldim ve en az 15 sayfa olmak zorunda 1-2 resim koyabilirim ayrica. wikipedia'da isime yarayacak bircok bilgi var aslinda ama farkli bir yerden yapsam cok daha iyi olur.Bu ödev hakkinda resim,yazi ve içerik(maddeleri ör: küresel isinma nedir,sebepleri,sonuçlari gibi) hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çevre bakanımıza danış sanırım oydu küresel ısınmanın olmadığına inanan (dayanamadım napayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 2007 aydın doğan karikatür yarışmasında kutup ayılı güzel bir şey vardı.Onu kullanabilirsin misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cok saolun ama bunu anliyosaniz bana ötesi lazim :D yardim bekliyoruuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ingilizcen var mı? varsa ocw sitelerini kullan.. wiki'den çok daha işe yarar ve kesin kaynak sağlarlar ki kaynak olarak gösterebileceğin şeyler olur en azından.. şuradan başlayabilirsin http://ocwfinder.com/ bir de google books olayı var http://books.google.com/books?q=global+warming&as_brr=1 misal şöle bi kitap var full view'da How the World Will Change With Global Warming bunlar daha işe yarar kaynaklardır. ayrıca national olabilir sanırım, bi kanal hava kaç derece ısınırsa ne olur tarzı bi belgesel serisi yayınlayacak. onu da izlemesi zevkli olabilir. bi de the day after tommorrow var ama konu ile pek bi ilgisi yok. sadece new york içerisine giren tanker sahnesi falan güzel.. işte öyle bir şey (erol evgin söylüyor bunu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Yeteli derecede degil hemde isimi uzatir ama saol. Suc bende tercihim Türkce kaynaklardir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
as if existed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Al Gore'un filmini izle bak orda epey anlatılıyor etkileri; filmin ismi "an inconvenient truth". Film bir çok legal ve illegal yolla bulunabilir bir popülerliğe sahip.Hatta ödeve renk katıp biraz da karşı taraftan bakayım dersen, internette filmdeki hatalar ile ilgili bilgi bulabilirsin. Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Al gore'un filmi,+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar