PhysX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben opera da kullandım firefox da, ikiside çok iyi tarayıcılar fakat operada sayfada gezinirken tekerleği çevirdiğimde sayfa yağ gibi aşşağı iniyor(kayıyor) ben bunu firefox da da yapmak istiyorum mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tekerlegın ortasına bas kaydırma ımlec ısaretı cıkacak mouse u agası yada yukarı hareket ettırerek kaydırma olayını ıstedıgın hızda yapabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benim teker bozuk, sadece tıkladıktan sonra dediğin gibi aşaa yukarı ittirerek yapıyorum, operada yeni yağlanmış gibi gıcır gıcır kayıyo aksama falan yapmadan..Çok rahat kontrol falan ediliyo..ama firefoxta çok odun, hakim olamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ayarlara gir gelişmişte yumuşak kaydırmayı kullan diye bi seçenek var. onu işaretlersen olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Heimdall said: ayarlara gir gelişmişte yumuşak kaydırmayı kullan diye bi seçenek var. onu işaretlersen olur sanırım. olmadı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 allah allah ben yaptım aynı operadaki gibi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet çok hafif olmuş ama farketmedim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar