Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 merhaba, iki tane muhabbet kuşu besliyorum biri dişi biri erkek olmak üzere.yaklaşık dört beş yıldır beraberiz ancak son bir haftadır yakınlaştılar ondan önce hep ayrı tüneklerde otururlardı genelde ama dediğim gibi son bir haftadır böyle birbirleriyle yanyanalar-kaşıyorlar birbirlerini vs. bu sabah baktım dişi olana haller gelmiş.böyle hep kabarık gagasına yemler yapışmış sebebine baktığımda gagasının sağ yan kısmında kırmızılık gördüm,ayrıca kakası poposuna yapışık halde ve sanırım ishal.ayrıca gözleri normalden daha ufak ve yuvarlak gözüküyor.normalden fazla tüy duruyordu kafeste temizlerken farkl ettim.nefes alırkende "çıt çıt" diye ses çıkarıyor.bir hafta önce avisol marka vitamin döktüm sularına ve avispray parazit spreyi sıktım.onun dışında yemi-kumu ve krakeri aynı. ne yapmam gerekir-sebebi ne olabilir? aynı odada yaşıyoruz sağlığım açısından sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hasta olmuş kuşun. esinti almayan sıcak bi yere koy. ishal ilacı al yoksa ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ağzında sıvımsı bir salgıda var veterinere götürdüm neoteramycn+vitamin diye bir sey verdi bakalım yattara olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Abi bu aralar benimkilerde öyle, soğuktan oluyor sanırım geçen yılda olmuştu. Böyle tüyleri kabarıyor, kusuyor, tüyleri dökülüyordu. Sonra vitamin verdim kuşcudan alıp düzeldi 1-2 hafta içinde. Oda ısısına dikkat et birde suyu sık değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 soğuktan olmuş fistan'ın dediği gibi, veterinerin verdiği ilacı kullanmaya devam edebilirsin. sıcak bir yere koy birkaç günlüğüne geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar