Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Daha önce herhangi bir oyununa giden var mıdır? İzlenimlerini alabilir miyim? In-yer-face akımını benimsediği için ilgimi çekiyor. Gösterilen oyunlar da yankı uyandırdı baya. Küçük bir odada 2 adım ötenizde oynanıyor oyunlar. Sırf İstanbul'a gidip izleyesim geldi oyunlarını. *yanlış yere açtıysam taşınırsa uygun yere sevinirim.
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tekrar canlandırıyorum bu topici. bir ay olmuş zaten.
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 buraz daha bilgi verebilirmisin? Aslinda guzelmis usunsene dar bir odave 2 kisi sen yokmussun gibi kavag ediyor sevisiyor konusuyor ve bir senaryo icinde oluyor hersey valla.. Tam paranoid sizofreni
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 www.go-dot.org buradan in-yer-face akımı ve gösterime girmiş oyunlar hakknıda bilgi alabilirsiniz. şu sıralar 2007-2008 2.prodüksiyon olarak Blackbird adlı oyun oyun ve Mercury Fur oynanıyor. Mercury Fur ingilterede yasaklanan bir oyun. Türkiyede sansürsüz olarak oynanıyor. Blackbird'de Mine Tugay ile Cüneyt Türel oynuyor sadece. Geçende gittim blackbird'e. Mine Tugay hemen önümdeydi, elimi uzatsam dokunacaktım o kadar yakın yani. 1 metre falan. bir sahnede tam ayağımın dibine düştü hatta. sonra 66 yaşındaki cüneyt türelle başladılar aralıksız öpüşmeye :D oyuna müdahele etmek istiyosunuz. dot rahatsız ediyor izleyiciyi.
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu arada mekan istiklalde mısır apartmanı 4.katta. tünele giderken sol tarafta.
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Cuce said: paranoid şizofreni ne demek be http://www.mayoclinic.com/health/paranoid-schizophrenia/DS00862 Mayo dan bikini almak istersen... http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=paranoid+sizofreni eksi arti sozluk esittir demek
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Alcadras said: Daha önce herhangi bir oyununa giden var mıdır? İzlenimlerini alabilir miyim? In-yer-face akımını benimsediği için ilgimi çekiyor. Gösterilen oyunlar da yankı uyandırdı baya. Küçük bir odada 2 adım ötenizde oynanıyor oyunlar. Sırf İstanbul'a gidip izleyesim geldi oyunlarını. *yanlış yere açtıysam taşınırsa uygun yere sevinirim. merak edenler için; wikipedia said: In-yer-face 'In-yer-face theatre is a phrase coined by Aleks Sierz, a British theatre critic and adjunct faculty member in Boston University's London Graduate Journalism program, and popularized in his book, In-Yer-Face Theatre, first published by Faber and Faber in March 2001.[1] Created by young playwrights, in-yer-face theatre intends to involve and affect the audience by presenting vulgar, shocking, and confrontational material on the stage. The term "in your face" used to describe contemporary theater dialogue occurs in Simon Gray's play Japes (which premiered in London, in early February 2001).[2] Sierz appropriates and adapts this phrase in his more colloquial coinage in-yer-face theatre.
Öne çıkan mesajlar