n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Arkadaşlar bu 2 addonu bi türlü göremiyorum ve çalıştıramıorum gerek addon list tikleme kısmında wow karakter seçme ekranının gerek ingame de.. Out of dateleri yükle desemde adı orda çıkmadığı için bişey ifade etmiyor. Sorun yaşayan başkası varmı ? artık çalışmıyorsa alternatifleri varmı ? Belki çalışcak ama işte o addon seçme listesinde adı gözükmediğinden deneyemiyorum bile. Yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 alla allah cok ilginc, dogru klasore attıgından emin misin addonu? bi de wtf klasorunden savedvariables kısmından o addon ile ilgili olan tüm dosyaları sil. hem karakter klasorundeki savedvariables, hem de realm klasorunun içindeki. ikisine de bi goz at. eger duzelmezse son versiyonu falan indirmeye calıs, ki zaten oyle yapmıssındır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tabiki son versiyonlar anlamadım , wtf bi silem deneyim.. alla alla yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar