mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Öpcell; Hoşlandığınız ama öpemediğiniz birimi var, adını yaz bir boşluk bırak 2225'e gönder , biz öpelim.. Gülme seni de öperiz.. Selamlacell; selamın aleykum yazıp 7532'ye gönderin, aleyküm selam cebinize gelsin.. Muhabbetcell; "naber" yazıp 1515'e yollayın turkcell size "iyidir senden naber" desin. Ahiretcell; yaz 2222'ye yolla! Ahiret soruları cebine gelsin! Soruları doğru yanıtla, cennete giden ilk 5000 kişi arasına gir.. Cezacell; ceza yaz 3969'a yolla allah cezanı versin .. Restorantcell; Acıktım yaz 6001 e gönder 1 adana 1 ayran cebine gelsin Üşendimcell; Üşendim yazıp bir boşluk bırak ve üşendiğiniz konunun ilk kelimesini yazarak 3292 ye gönder , türkcell yapacak birini yollayıp sizin yerinize yaptırsın.. Petcell: öğretmek istediğiniz kelimeleri yazıp 6578 e msj atın evde beslediğiniz kedi kuş köpek ve bilimum evcillere konuşmayı öğretelim... Becell: Bunun konumuzla alakası yok reklam olsun diye gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Abi o değilde arada bir ezan melodisi filan geçiyor, demek ezan yazıp 2222'ye yollayan varki geçiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar