venom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ostrich said: 2. de bombayı patlattı yalnız naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyiyim canım iyi de laf mı? harika! nasıl gidiyor sikişler Emekleyerek, ağır ağır. Daha iyi olmasını umarak... In the memory of this quote: " naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyiyim canım e iyi tabii :) nasıl gidiyor si*işler zoraki cici, ne iyi ne kötü diyelim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ahahfadhsdfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çok ukalasın ukalalıkla bilgelik bazen karıştırılabiliyor evet ama bilgeler laf sokmuyor E iyi madem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Rotflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 titpim değilsin zaten üzgünüm hiç bir şey senden değerli değil, dert etme ufak şeyleri cici. ne diyor lan bu rolleri mi değiştik o mu beni ayartmaya çalışıyor anlamadım :D ne gazoz mu, korkutma beni. hahahaha gülmekten ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar