n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 wotlk pvp patch olcak bence :P bliz pvp cileri warhammera kaptırmak istemior , warhammerda eylul gıbı cıkar dıyorlar mantıklı aslında eger bu mantıkla söyledısen mira :D
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 character copy is up :p 4 chargeı da geri vermiş blizz :p ben oynuyorum şu an ptr pve'de nick; Apathy
draedan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 n3mrut said: sunwell release üstüne + 3 ay korum wotlk için bence böle olcak haziran sonunda blizzard in avrupa senlikleri aciklandi, ve starcraft2 ve lich king i oynama sansiniz olacak dendi. Demek oluyor ki temmuz dan once oyun release olmayacak.
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu.
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nihlathak said: Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu. gece za'dan sonra 5 gibi copy yaptım gelmişti 1 saat önce ptrye
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 US ilk 3 bossu kesti. Ben çok daha zor bir instance bekliyodum açıkçası, eğer böyle giderse son 3 boss cockblock olucak büyük ihtimalle.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben live server a geçmeden bi ayar çekileceğine inanıyorum bütün bosslara. ptr da milleti kastırmanın anlamı yok sonuçta. kessinler görülsün encounter çalışıyormu çalışmıyormu belli olsun, varsa ters giden birşeyler düzeltilsin hesabı.
heso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 görende whispyi blizzard teamdan sanacak, size herşey zor be anam Eciipse > AS bitiricez sizi whispy :D bu arada Tezanın görevini paticik.comda devam ettiriyorsun ne özenti adamsın be :D
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 copy one of your characters to the test realm, click on the button below. Copies Remaining: 4 Average Wait Time: 7 days ve sıra dolu oldugundan kopyalayamıyorum
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kopyaladım 1 i failed vermiş dieride succesful yazıor ama görünürde bişey yok
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 simdi baktım 2 char vardı birinden 3 tane birinden 2 tane successful diyor anlamadım simdi karakter kopyalamada 4 hak var yine simdi kopyalamısmıyım kopyalamamısmıyım anlamadım
ses Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Wayne said: kopyaladım 1 i failed vermiş dieride succesful yazıor ama görünürde bişey yok bendede 2 successful ama dediğin gibi görünürde bişey yok.Ayrıca copy avaliable char sayısı 4'e çıkmış tekrar.Bu yeniden kopyalıycan manasınamı geliyor?
Öne çıkan mesajlar