Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.4 PTR Copy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wotlk pvp patch olcak bence :P bliz pvp cileri warhammera kaptırmak istemior , warhammerda eylul gıbı cıkar dıyorlar mantıklı aslında eger bu mantıkla söyledısen mira :D
Mesaj tarihi:
n3mrut said:
sunwell release üstüne + 3 ay korum wotlk için bence böle olcak

haziran sonunda blizzard in avrupa senlikleri aciklandi, ve starcraft2 ve lich king i oynama sansiniz olacak dendi. Demek oluyor ki temmuz dan once oyun release olmayacak.
Mesaj tarihi:
Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu.
Mesaj tarihi:
nihlathak said:
Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu.

gece za'dan sonra 5 gibi copy yaptım gelmişti 1 saat önce ptrye
Mesaj tarihi:
US ilk 3 bossu kesti. Ben çok daha zor bir instance bekliyodum açıkçası, eğer böyle giderse son 3 boss cockblock olucak büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
ben live server a geçmeden bi ayar çekileceğine inanıyorum bütün bosslara. ptr da milleti kastırmanın anlamı yok sonuçta. kessinler görülsün encounter çalışıyormu çalışmıyormu belli olsun, varsa ters giden birşeyler düzeltilsin hesabı.
Mesaj tarihi:
görende whispyi blizzard teamdan sanacak, size herşey zor be anam Eciipse > AS bitiricez sizi whispy :D bu arada Tezanın görevini paticik.comda devam ettiriyorsun ne özenti adamsın be :D
Mesaj tarihi:
simdi baktım 2 char vardı birinden 3 tane birinden 2 tane successful diyor anlamadım simdi karakter kopyalamada 4 hak var yine simdi kopyalamısmıyım kopyalamamısmıyım anlamadım
Mesaj tarihi:
Wayne said:
kopyaladım 1 i failed vermiş dieride succesful yazıor ama görünürde bişey yok

bendede 2 successful ama dediğin gibi görünürde bişey yok.Ayrıca copy avaliable char sayısı 4'e çıkmış tekrar.Bu yeniden kopyalıycan manasınamı geliyor?
  • Yeni Oluştur...