Miraul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eylul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 wotlk pvp patch olcak bence :P bliz pvp cileri warhammera kaptırmak istemior , warhammerda eylul gıbı cıkar dıyorlar mantıklı aslında eger bu mantıkla söyledısen mira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 character copy is up :p 4 chargeı da geri vermiş blizz :p ben oynuyorum şu an ptr pve'de nick; Apathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 n3mrut said: sunwell release üstüne + 3 ay korum wotlk için bence böle olcak haziran sonunda blizzard in avrupa senlikleri aciklandi, ve starcraft2 ve lich king i oynama sansiniz olacak dendi. Demek oluyor ki temmuz dan once oyun release olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nihlathak said: Ne zaman kopyaladin tekrar xo? sabahin koru tekar kopyaladik charlari bankalari otu boku hala bekliyoruz :/ Bu arada benim accountta 70 druid vardi nerden geldigi belirsiz, onunla oynamayi ogrenip magister terrace yaptik kael'i kestik world first :) O da ilginc bir ani oldu. gece za'dan sonra 5 gibi copy yaptım gelmişti 1 saat önce ptrye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 US ilk 3 bossu kesti. Ben çok daha zor bir instance bekliyodum açıkçası, eğer böyle giderse son 3 boss cockblock olucak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben live server a geçmeden bi ayar çekileceğine inanıyorum bütün bosslara. ptr da milleti kastırmanın anlamı yok sonuçta. kessinler görülsün encounter çalışıyormu çalışmıyormu belli olsun, varsa ters giden birşeyler düzeltilsin hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 görende whispyi blizzard teamdan sanacak, size herşey zor be anam Eciipse > AS bitiricez sizi whispy :D bu arada Tezanın görevini paticik.comda devam ettiriyorsun ne özenti adamsın be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 copy one of your characters to the test realm, click on the button below. Copies Remaining: 4 Average Wait Time: 7 days ve sıra dolu oldugundan kopyalayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sabah 6-7 gibi deniycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kopyaladım 1 i failed vermiş dieride succesful yazıor ama görünürde bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 simdi baktım 2 char vardı birinden 3 tane birinden 2 tane successful diyor anlamadım simdi karakter kopyalamada 4 hak var yine simdi kopyalamısmıyım kopyalamamısmıyım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Wayne said: kopyaladım 1 i failed vermiş dieride succesful yazıor ama görünürde bişey yok bendede 2 successful ama dediğin gibi görünürde bişey yok.Ayrıca copy avaliable char sayısı 4'e çıkmış tekrar.Bu yeniden kopyalıycan manasınamı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar