ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ya şöyle, Box istemiyorum, direkt Blizzard'ın sitesinden upgrade edecektim ama orada öyle bir seçenek göremedim; tek gördüğüm seçenek upgrade with your game key diyor. Dolayısıyla iki sorum olacak: - Box almadan upgrade yapılamıyor mu? - Box almadan upgrade yapılabiliyorsa ben nereden yapacağım? Tenks, sçs
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi tbc istiyosan ilk oyun sede var demektir. bu durumda sifren ile account management'a giriyosun. ordan upgrade to tbc seciyosun bu kadar basit.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Satın almış olduğum TBC 'nin key ini istiyor. Yoksa ben de biliyorum o kadar basit olduğunu, yazmışım da yukarıda.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hmm evet official siteden key alınmıyomus.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sistem değişti mi şimdi ? Ben blizzardın sitesinden kredi kartımla upgrade etmiştim zamanında
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bende bi arkadaşıma offical siteden almıştım.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben de oyle zannediyodum ama upgrade e girince kullanıcı adı sifre ve tbc key i gir diyo sitede.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bi ara vardı o sonra kalktı malesef. gamelooters vardı sanırım tbc keyi satan. güvenilir hemde.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gamelooters'dan 26 dolara aldım, sçs yasemin^^
Öne çıkan mesajlar