ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ya şöyle, Box istemiyorum, direkt Blizzard'ın sitesinden upgrade edecektim ama orada öyle bir seçenek göremedim; tek gördüğüm seçenek upgrade with your game key diyor. Dolayısıyla iki sorum olacak: - Box almadan upgrade yapılamıyor mu? - Box almadan upgrade yapılabiliyorsa ben nereden yapacağım? Tenks, sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi tbc istiyosan ilk oyun sede var demektir. bu durumda sifren ile account management'a giriyosun. ordan upgrade to tbc seciyosun bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Satın almış olduğum TBC 'nin key ini istiyor. Yoksa ben de biliyorum o kadar basit olduğunu, yazmışım da yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hmm evet official siteden key alınmıyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sistem değişti mi şimdi ? Ben blizzardın sitesinden kredi kartımla upgrade etmiştim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bende bi arkadaşıma offical siteden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben de oyle zannediyodum ama upgrade e girince kullanıcı adı sifre ve tbc key i gir diyo sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bi ara vardı o sonra kalktı malesef. gamelooters vardı sanırım tbc keyi satan. güvenilir hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gamelooters'dan 26 dolara aldım, sçs yasemin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar