Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Diğer konum afedersiniz kerane gibi oldu onun için yeni açtım. Aşağıda standart 32mb ram diyor, ama bu 64mb ram. 3 4 yıldır kullanılmıyordu, geçende denedim çalışır durumda. MacOS 8.6 yüklü durumda. ABD'den geldiği için 3'lü priz kullanıyor ama çeviricisi ve adaptörü var, onları da veriyorum tabii satarken. böyle, ha bir de Yellow Dog Linux kurulabiliyormuş buna ve MacOS 9 da tabii. 100 yetele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aymek isteyen yok mu aga =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 aci ama gercek. ayni makine bende var, bi ara arti bilgisayar aliyodu bu eskileri makul fiyata..artik almiyor olabilirler.. yazik valla.. kargosu bile 100 liradan fazla tutuyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bi çay ısmarlarsan alır eve kadar taşırım silpatoss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 çaykur ısmarlarız ama vazgeçtim abi bu dursun ya, linux nasıl çalışıyor acaba bi yellow dog indirip deneyecem. olmadı macos'da blizzard oyunları çalışıyor, diablo 1 falan kasarım ahuehudf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bizim okulda vardı bundan. afedersin ama ps açınca ölüyordu. tam iş bilgisayarı olur bu. çökmüyorda işte büyüklere pc. odamda yerim olsa hobby amaçlı alırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar