Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama açmıyor bende java sanırım gri bi ekran geliyor başka bişey yok... ne yapcam yardım? bu arada win me kullanıyorum[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Java yüklü değilse yükle... yüklüyse çalıştırması lazım ama ME de 1001 sorunla karşılaştığını duydum insanların :) bilemiyorum yani[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 4-5 defa refresh yap gelir[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 olmuor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 o zaman java yükle diyecem windows update yaparsan ordan gelir[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yaptım yok scket mocket hatası verıo[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hmm... bilmiyorum yani hiç karşılaşmadım... başka java istiyen programları çalıştırabiliyor musun peki?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 java paketini indir sitesinden full olarak düzelmesi lazım[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Aynı sorun bende var. 98 ve 2000 de Dc oynuyordum ki format atıp xp yükleyince böyle oldu. Bu arada bi kaç tip almak istiyorum siteye baktım ama anlamadığım bir kaç şey var. Mesela şu throne room un orda game,mingle vs. le charm ve wits kasmak istiyorum tüm questleri harcıyorum anca 5-6 artıyor millet bana bi wits söylüyor aklım hayalim gidiyor. Mandrake le de oynamak istemiyorum. Ne yapabilirim? Bir de şu forest in oradaki guildde warrior skillerini çok aldım dolayısıyla wits le charm düştü bunun tek artısı berzerk mi oluyor. Bir de diğerlerini de yanında almam uygun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Wendigo, 17 January 2004 16:30 tarihinde demiş ki: java paketini indir sitesinden full olarak düzelmesi lazım Indirdim yükledim oldu. http://www.java.com/en/download/manual.jsp Sagolun. [Bu mesaj Dmeour tarafından 30 January 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sufer hadi gel clana o zaman ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar