Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gecenin bu saatinde izledim filmi ve mükemmel bir film bence.Tabi mükemmel gelmesinin nedeni bana hitap etmesi olabilir. İzliyenler varsa sohbet edelim şu film hakkından konuşmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 izledim guzeldir. hatirlamiorm ama guzeldir. uykum var ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2 kere izeledim film güzeldir oyuncuları daha da güzeldir (özellikle bayan oyuncuları) senaryosuda cok hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Arşivimde var sıklıkla tekrar izliyorum.Müziklerinden senaryosuna kadar bence çok orjinal bir film.Zamanınıda çok güzel anlatıyor.Karakterlere diyecek bişey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bende izledim çok beğenmiştim geçende bidaha izledim yine beğendim eee evet güzel nuki nooluyo bebişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar