Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archimonde taktikleri vs


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam ikinci kez denedik kendisini.Sağolsun raid leader lamerlik yapıp değişik taktikler denedi.
Raiddeki insanlarda bi tears kullanmayı beceremediği için bütün gece wipe yedik.

Şimdi ,archimonde un herhangi bir yerde durup raidinde arkasına dağılması dışında fantastik ve raiddeki random gerizekalılıkları en aza indirebilcek yada herhangi alternatif taktik yardımı olan var mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tears'ı aldıgınız yerde ucurum gibi bi yer var orda antreman yapın biraz itema alıssınlar fall speed reduce abilityleri olanlar light feather flm farmlasınlar o kadar zor değil komik olur yani air burstte wipe onun dısında medallion varsa 3-4 gün tryle kesilir abartı bi olayı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dağın dibine çekip arkasına birikmek çok iyi bi taktik değil, ortada tanklayıp 2 grup bi tarafta 2 grup diğer tarafta şeklinde kesiyoruz biz. bide doomfire birini takip ediyosa bossdan uzağa koşmalı takip edilen, sağa sola kaçıp doomfireı tekrar grubun içine yönledirenleri rencide edin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlatayim nasıl keseceğinizi, acele edin 2.4 de fix geliyor.
air brust da ölen tipleri direk replace edin, lagi olan, latency high olanlarıda replace edin. arada bir 2 saniye lagi olsa gene çakılır ölür.

mevzu şöyle;
archiyle savaştığınız alanda bir tane log (kütük) var. tank onun önünde duracak ve archimondu raide bakar şekilde tanklicak. raid de ona göre pozisyon alıcak. doomfirelar kütüğün üstünden atlayamıyor böylece neredeyse bütün fireları avoid ediceksiniz.
bu bug/exploit mi? trick mi? gmler exploit demiyor ama gene de kullanılmasına ayar oluyorlar okuduğum kadarıyla. ayriyetten 2.4 de instanceların groundlara fix geliyor.
resmede bakarsan kafanda raid pozisyonuyla ilgili bir figür oluşur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz dün aksam tam wipe yiyoduk guilde yeni giren 8k hp li arkadas öldü falan tamda % 15 asıldık bizde dps e 4 kişi kaldı en sonda % 10 gleince shield geldi kestiler :D
dps boss u deil hp önemli dps yapıcam die millet kasıosa ölmeleri normal.. hayatta kalma savaşı ateşe yaklasmıcan trinketin cd de ise.. riske asla girmicen airbrust yedinmi son anda basmaya calısmıcan düşmeye basladıktan 2 saniye sora falan en fazla 8k hpin gider tepede basarsan teara onun dısında wipe yerseniz tamamen sans işi raidde 3+ pala falan varsa cok daha avantajlısınız cünkü bizde 4 pala 1 pri falan oluor genelde helaer olarak ve herhangi bi sorunda tank heallemek icin bubble+heal kullanıolar özellikle 1 kişi ölürse o anda direk buble patlatıp herkeze heal atmaya baslıolar falan filan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...