Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet arkadaşlar. bir hevesle aldığım fakat vakitsizlikten bir türlü oynayamadığım sıfırdan farksız cihazımı satıyorum. ürün faturalıdır ve 5 ay öncesine aittir. nintendo türkiye garantilidir. cihazın en fazla açık kalma saati toplam 32 saati geçmemiştir. yanında ekstra olarak 1 remote ve nunchuck controller veriyorum. ayrıca sarj edilebilir batarya piller ve controller sarj üniteside veriyorum. oyun olarak yanında vereceklerim orijinal faturalı oyunlardır. 1 wii sports (içinden çıkan) 2 wii play 3 resident evil wii edition 4 zelda 5 tony hawks pro skater 3 (gc oyunu) ürün tüm aksesuarlarıyla birlikte orijinal kutusunda sıfır satılmaya hazırdır. fiyat 750 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 şöyle sıralamak gerekirse:CİHAZ - SPORTS PACKYANINDA EKSTRA CONTROLLERLARSARJ ÜNİTESİ ÜRÜN 2 YIL GARANTİLİ ve FATURALI. YANINDA 5 OYUN, ORİJİNAL BANDROLLÜ VE GARANTİLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 said: cihazın en fazla açık kalma saati toplam 32 saati geçmemiştir. said: kutusunda sıfır satılmaya hazırdır. çelişki sezdim , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sıfır gibi demek istemiştim. offfff laf soktun rahatladın. bende çok pis laf yedim. taaaaaaanrııımmm napacam şimdiiiii !!11 o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 valla merakım var ama, alıp da beğenmeyen çok fazla arkadaşım var. benim kafamı kurcalıyo bu durum. aynı şehirde olup da alan bi arkadaşım olsa oynayıp fikir edinicem ama öle bir imkanım da yok :/ oynayan arkadaşlardan bi fikir edinsek hiç de kötü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sendeki makine Wii KEY'liydi yanlış hatırlamıyorsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yok canım wii key, fii key v.b şeyler hiç takmadım. taksaydım zaten garantisi falan giderdi :) yazık olurdu cihaza yani. fakat birçok makinaya çip taktım o ayrı konuda, kendi makinama ı ıh :) @imouthis senin yorum aldığın kişiler konsoldan anlamıyorlarmış diyeyim çünkü wii bambaşka bir şey. bir defa başına oturdun mu bağımlılık yapan, oynarken oynanabilirlik konusunda insana orgazm yaşatan, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığın birşey bu wii. tamamen dene ve hisset durumu var. fakat benim zamanım yok işte başına oturup, zamanımı öldüremiyorum :) o yüzden de satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bende de var ve gerçekten çok zevkli. Fiyatı çok uygun Mayhem'in. Ben de param olmadığından ikinci wiimote+nunchuck alamıyorum çok pahalılar. İçinde onları ve 2 orjinal oyun bulunduran bi paketi bu fiyata bulmuşken direk alınmalı kanımca. Ayrıca Mayhem senin adına üzüldüm. Ben de öss'ye hazırlanıyorum fazla oynayamıyorum ama naapalım artık yazın oynayacapğım. PS: Senin red steel oyuniçi videon vardı sanki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 var evet. hala var youtube'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Soruyu sormamın amacı neden red steel'ı da vermiyorsun demekti aslında ;) Belki bi arkadaşınındı yada değiştirdin tabii bilemem de o video wii almamı sağlamıştı aklıma kazınmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 takas etmiştim zelda ile :) bu arada zeldayı bitiremedim bir türlü ona yanarım vakit yok anam vakit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 birisi alsın yoksa bilgisayar alıcagım paranın yarısıyla alıcam şu mereti şeytan dürtüp duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Oyunlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaşlar lütfen satışımı özelden müşterilerime öm atarak baltalamayın. birisi mesaj yolluyormuş wii bende şu kadar v.b benden al tarzından :) neyse ismi bende kalsın, utandırmak istemiyorum arkadaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Yalnız cidden bu oyunlarla, ekstra kollarla ve şarj cihazıyla az oynanmış makine ve sanırım pal ucuza bile satıyor adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 mayhem 3 tane öm attım cevap wermedin yaw bi bak su ömlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 baktım canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Up. Fiyat 700 Ytl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar