nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Post morrtem'e torrent bulamadım. Bulan olursa pm atarsa sevinirim :) Onu geçtim de direk still life'ı indirsem olmaz mı? Aralarında ciddi bir ilişki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ciddi bir ilişki yok. still life'ı oynadım ben zaten ilk. still life daki karakteri (adam olan) 1940 larda oynuyosun. post mortemde de aynı karakter var, ve o da 1940larda aynı olayla ilgili geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Abi aynı karakter, aynı olaylar aynı yıllar diyorsun nasıl ilişki yok? Aynı olayın farklı yorumlanışı mı ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sen post mortem>still life diye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Oha lan Post Mortem deki adamın torununu konu alıyor. Ayrıcana Still Life a puan vermeyen siteye ben... Spidee ile ne delirmiştik o yemek tarifi bulmacasında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Evet çok lanet bi bulmacaydı o ehehheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 day of the tentacle oynamamış bir insan gerçekte adventure oynamamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Abi hep de düşük not alan oyunları söylüyorsunuz anlayamadım. Alacaktım onu mesela baya düşük puanlar almıştı almamaya karar vermiştim. Denesem mi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Puanlara bakma yaw. Beğeni meselesi adventure. Ona bakılırsa gamespot sanitarium a 8.2 vermiş. Kime sorsan 10 üzerinden 15 verir o oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Sanitariuma 25 veririm be :D Neyse denerim bi ara bu pyunları önerileriniz için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dün ağzıma layık bir adventure oyunu ararken buradaki mesajlara kanıp broken sword 4 indirmeye başladım, çirkin çıkarsa benden çekiceeniz var :P bu arada, ararken tararken şunu buldum. istiyom da istiyom! [edik: point and click seviyorum daha tavsiyeniz olacaksa :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 action adventure olarak silent hill serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Broken sword 4 bence 1. den sonra en iyisiydi serinin. Bulmacalar biraz daha düşündürücüydü en azından. 2 3 fazla kolaydı. Ben de şöyle sağlam bulmacaları olan(myst tarzı puzzlelar değil)bol diyaloglu bir adventure aramaktayım. edit: anlamsız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 myst oyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi myst, myst tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hhah ben mi yanlış okudum yoksa edit mi çektin mesaja :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sanitarium hala oynanır.Hikaye-kurgu dediğin böyle bir şey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Myst tarzı arıyorsanız Time Lapse ve Lighthouse 10 numaradır. Birde hala oynamayan varsa Beneath a Steel Sky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Myst bulsam oynarım da bulamıyorum. Bi ara çekerim sizin anladığınız yerden, şimdi mesajımı falan silerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 chemicus pek bilinmesede fena değildir. Jack orlando eskidir ama grafikleri cartoon dur yıllar geçsede üstünde oynanılabilir director's cut versiyonunu emulede bulabilirsin. Bir çoğunu arkadaşlar söylemiş zaten. Black Mirror var bir de acayip güzeldir şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Red Jack vardı 3 cdlik bi oyundu çok güzeldir ben de tavsiye etmiş olayım bari kendi topiğimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Faust: Seven Games of the Soul. Bu oyunu oynayın. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 a faust u iyi hatırlattın.gerçi nerden bulurum bilmem bi arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aramaya başlamışken Blade Runner'a da bir el at. Gelince oynıyım canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şurada yeni bişiler yazdıydım bi de experiment vare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar