kitana Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Evet başlıkta yazdığım şekil trance müzik tavsiyeleri rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne trancemis arkadas aldi basini gidio aratirsan bulursun bi suru topic acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 above and beyond butun sarkılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 başka topice yazmıştım yine yazayım. şimdi bildiğin gibi elektronik müziği öyle pop veya metal gibi grup grup veya dj dj takip etmen mümkün değil malesef. şimdi iki kavram var dj ve producer olarak. djler sadece yayın ve set yapanlar prodüktorler ise şarkıyı yapanlar. tabii her ikisini götüren de mevcut. trance'i takip etmenin en iyi yolu haftalık radyo programlarını takip etmekten geçer. genelde 2 saatlik olan programların tracklistine bakarak kendi sevdiğin parçaları yazarsın bi yere..daha sonra bunları aramaya başlarsın ki bu zor bir süreçtir. p2p programlarına bulman neredeyse imkansız. dc++ bu iş için uygun olmakla beraber en uygunu forumalr üzerinden yapılan paylaşımlardır. 2 çeşit şarkı vardır. biri henüz release olmamış olan trackler bir de release olanlar. release olmamış olanlar radto programlarından riplenmiştir dolayısıyla ses kalitesi gayet düşüktür ancak adamı idare eder. release olanlar ise genelde 320k kalitesinde yayınlanır ki bunlar şarkı başına 20-30mbı bulur. gelelim takip etmen gereken radyo progrmlarına. en önemlisi armin van buurenin her perşembe di.fm de yaptığı a state of trance şovu. onun dışında markus schulzun ve above and beyondun da radyo şovları gayet iyidir. tiestoyu ve soundunu ben çok sevmem ama sevenler vardır onun da radyo programı var. paulvandykın da sirius radioda vardı en son şu an nerde bilmiyorum. dolayısıyla sana burda öyle bell bi adamı fln önermemiz zor. kendin bulacaksın sevdiklerini. set ve compilation indireceksin vs. www.tr-ance.com uzun zamandır takip ederim ve şiddetle tavsiye ederim türkiyedeki en iyi trance topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ben her hafta Armin Van Buuren ve Above & Beyond un radio programlarını atıyorum telefona 10 numara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar