Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Eski bir olay aklıma geldi şimdi paylaşayım dedim. Geçen yaz tatilin yeni başladığı günler...Gece oh be artık eğlence zamanı diyerek keyig yapmaya başladım neyse gece geç saatlerde yattım (sabah geç kalkacam diye)...Neyse rüya alemlerinde gezinirken yanda bi bar var adı Mesken Cafe&Bar sabah saat 7:00 son ses Foolish casanova çalıyor..Hede höde diye fırladım yataktan koşturdum balkona çıktım etrafta kimse ok adam sandelyeleri yerleştirip yerleri silio ve adam "yu ar cast fuliş kazanova" diye şarkı sölüyo...Laaaaaaaaaaann diye bağırıp küfrü bastım tabi babamda geldi bağırıyo fln aşağaya kapıcıda çıktı neyse kapattı adam 5 dk. sonra yeniden açtı bu sefer indik asağaya tabi bi tartışma zaten uyku muyku kalmadı...Bi daha açmadı zaten...Şimdide gece 2'ye kadar çalıolar...deliriyom burda bide güzel sölese sahroş heriflerfln ne kavgalar oluyor çok var oranın onlarıda başka zaman anlatırım... İstek parçası varsa alayım *!istemeyerekte olsa peçeteyi uzatır* *!nede olsa patilerin isteği der ver korgun başında döner*[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 29 January 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yok böyle bi$ii?[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar