KahnX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kücük bi sorum var illegal olmasın diye normal bisey sorayım diyorum, eğer vista ultimate'imin 30 günlük trial süresi bitmişse, temiz bi format çekip tekrar kursam 30 günlük trial'ı tekrar kazanabilirmiyim? çünkü son saatlerimde bişey yapmayı unuttum, hiç açılmıyo şimdi... ne oldugunu da acık acık soylesem kilitlenir konu Eham time stop 150 dolardan daha mantıklı FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 time stop 10 numara updateleride yapabiliyorsun daha sonradan ;) amman kimseler duymasın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yazilim korsanligi hirsizliktir. aklinizca "150 dolardayin iyi FIS FIS" yazip farkli gostermeye calismayin. cok acik bir sekilde bu bolumde boyle seylerin konusulmasini istemedigimizi belirtiyoruz, niye hala israr edip sabir deniyorsunuz? kitliyorum, lutfen tekrari olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar