Aililath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Arkadaşlar, şu an devlet dairesinde olan bir işim yüzünden istanbulda mahsur kaldım ve akşamları raid yapabileceğim düzgün, lagsiz bir kafe aradım ancak malesef kadıköyde diil oynamak oyuna girmek bile mümkün olmuyor. Acaba sizin veya bildiğiniz gittiğiniz düzgün,lagsiz, geç saate kadar açık bir kafe varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Trip var, (ismini hatırlayamadığım)Hastanenin oradan Caferağa Spor Salonu'nun sokağına gir, spor salonunu geçer geçmez sağa dön, sol tarafa bakarak biraz yürü; demir kapılı bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Orange vardi bir zamanlar tam hatirlamiyorum yerini ama dershaneler sokaginda olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ismini hatırlayamadıgı hastane kadıköy şifa hastanesi caferaga spor salonunu geçer geçmez hemen saga donucen boyle mobilyacılar filan var orda sokak filan bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar