Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 AIWA AM/F70 modeli md'mi satiyorum yaninda 5-6 md war. orjinal kulakligi disinde thomson volume ayarli kral bi kulaklik daha war. optic kablo, normal kayit kablosu orjinal tasima kilifi ve kendinden i$ikli kumandasi ile satiyorum iste.. fiyatı 150$. istanbul icinden olursa sevinirim ulasmak icin 0555 220 81 39 yada icq : 7431903 'dan bana ulasabilirler.. az bisey pazarlik yapilir.. ama az bisey :P[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 buyrun buda resmi..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmm süper alet olsada 150dolar alsak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eha serial almakta ciddisen indirim yaparim yani para laizm bana..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ciddiyim de harbi yok okadar :) ps2 parasini yidim de ;P icq dan atarim msg konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hocam satıyomusun hala yoksa sattınmı? bi mesaj at bize.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bilgisayardan mdye 3 dakkalik bi sarkini kayit hizi ne kadar? bi de bana biraz pahali geldi sony'nin en yeni md modeli bile $179ken[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 5 ay olmuş yaw insaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 green_martian sony nin hangi modeli 179 dolar? daha 7-8 ay öncesine kadar mzn1 ler 300 euro nun üstündeydi,o kadar düştümü fiyatlar?[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayir fiyatlar dusmedi hala ayni.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: elesso, 25 January 2004 14:33 tarihinde demiş ki: green_martian sony nin hangi modeli 179 dolar? daha 7-8 ay öncesine kadar mzn1 ler 300 euro nun üstündeydi,o kadar düştümü fiyatlar? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start?CategoryName=pa[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evt bu yeni model ama yeni çıkan modelin daha pahalı ve daha iyi olması gerekmiyor.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bana kalirsa kullanilmamis yeni model sony daha iyi bi secim, isteyen istedigi gibi karar verir o yuzden linki koydum[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar