Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Merhabalar... Excel de bir işim var. Nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Kullanmamıştım da aönce excel... Şimdi 2 sütun ve birsürü satır var. Ve buralarda rakamlar var... Yanyana olan rakamların çarpılıp 3. bir sütuna yazılmasını ve bu 3. sütundaki verilerin de toplanarak ayrı bir yere yazılmasını istiyorum.. Bu işlemi günde en az 8-9 kez yapmak zorunda olduğum için, manuel yapmak işkence oluyor. Bir şekilde bir kod yazıp bunu programın otomatik yapmasını sağlamak lazım... Bilen varsa aktarırsa sevinirim.. Kolay gelsin..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Çözüm bulundu.. yaşasın icq! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tablo hazırlamaktan bu tur formulleri yapmaya kadar excelde çoğu şeye yardımcı olabilirim. (hatta abartıp macro yazmaya kadar. -bu konuda pratik bilgim yok) ki sen de farketmişsindir eno bu tür formüller çok basit aslında. =a2+b2 derseniz bunu da aşağıya çekerseniz dadaaam. 63360641 - mesaj bırakın :P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar