FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ağlamak istiyorum ya, aynı harita, aynı taktik ve flashda down. İnanamıyorum, cidden inanamıyorum.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Flash kazandı turnuvayı. Son 2 maçı izleyemedim daha vod'ları bekliyorum ama ilk 3 maçta flash baya ciddi hayal kırıklığı yarattı bende. İlk maç zaten stork klasik taktiğini kullanmadı ve kaybetti maçı, sonra 2 maç klasik taktik 2 galibiyet getirdi. Son 2 maçı niye kaybetti bilmiyorum. Eğer klasik taktiğine flash bir dur dediyse hele şükür, ama yok klasik taktiğini kullanmadı da yenildiyse resmen elleri ile vermiş demektir şampiyonluğu.
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gretech, GOM TV Starleague'i duyurdu. GOM TV Star Invitational yayınları, 1.000.000 (yazıyla: bir milyon) tekil kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarı yakalamış. Ben böyle bir rakam beklemezdim. Adamlar çok akıllı hareket ediyorlar, scII için olacakları düşünün bir de. Blizzard zaten scII ile e-spor arenasında yeni bir çığır başlatma peşinde. Çok heyecanlıyım lan B)-
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 harbi artık dünyaya iyice yayılsa su e-sport işi bizde parcası olsak raht rahat..
Öne çıkan mesajlar