Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOM TV Star Invitational

huun

Öne çıkan mesajlar

Sonunda bu günleri de gördük. İlk kez Kore'de profesyonel oyuncuların katıldığı bir turnuva İngilizce anlatımla, internet üzerinden tüm dünyada sc severlere ulaştırılacak.

Gom Player'ın yapımcısı Gretech Corp. 1 milyon dolar yatırım yaparak sunucularını elden geçirdi ve Nada, Slayer's Boxer, Bisu, Stork, Flash, İris gibi şu an Kore'nin önde gelen 16sc oyuncusunu Gom Tv Star Invitational adlı turnuvada bir araya getiriyor.

Maçlar 17-20 Şubat arasında oynanacak. Maçlar Kore saatine göre 18:00 da başlayacak. Arada 7 saat farkını göz önüne alırsak, 17 Şubat öğlen 11 e gom playerlarınızı hazırlayın. Hazırlayamazsanız üzülmeyin maçlar VOD olarak da izlenebilecek.

Detaylar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
olumsuz pek yonunu goremedim tasteless in bugun hatta cok efsane replikler vardi cast sirasinda.sadece fazla sempatik olmaya calisip siciyor bazen.savior cikamadi ona uzuldum , ortalamanin cok altinda performans sergiledi.anytime beles bi 2.cilik ile cikti gruptan flash ile.bizim saatimiz ile 11 de basliyor maclar.yarin b grubu var ne yapin edin izleyin derim.nada,jaedong,boxer var grupta.jaedong dan sufer maclar bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof said:
olumsuz pek yonunu goremedim tasteless in bugun hatta cok efsane replikler vardi cast sirasinda.sadece fazla sempatik olmaya calisip siciyor bazen.savior cikamadi ona uzuldum , ortalamanin cok altinda performans sergiledi.anytime beles bi 2.cilik ile cikti gruptan flash ile.bizim saatimiz ile 11 de basliyor maclar.yarin b grubu var ne yapin edin izleyin derim.nada,jaedong,boxer var grupta.jaedong dan sufer maclar bekliyorum.

Tasteless'la liquid'den birkaç event için bağlantıya geçmiştik,tavrından dolayı böyle bir izlenimi var bende.Mym'nin adamları ya da bi Nazgul falan daha tercih edilir adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kacirdim bisu vs sea macini , sea kolay almis okudugum kadari ile , bisu icin bu sezon top playerlar arasinda diorlar , apm si ucukmus bide , pek macini izlemedim merak ettim bende nasil oynuyor.bide savior,jaedong izledikten sonra ; ggplay cok amator ve pasif geldi bugun.zerg sempatizani oldum bu iki herif sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Stork finale çıkınca oturdum tüm vidolarını birdaha izledim ve adam standart taktikle oynuyor.

Rakibin baze'ine yakın 2xgateway'den rush yapmaya çalışıyor, yediremessede baya hırpalıyor. Sonrada carriera gidiyor ve hiç carrier kaybetmemeye çok dikkat ederek oynuyor, yerdende dragonlarla destek oluyor. Carrier sayısı belli bir rakamın üstüne çıkıncada zaten durdurulamaz hale geliyor.

Ama benim anlamadığım rakiplerinin buna hiçbir hazırlık yapmıyor oluşu. Sanki başka taktiği varda bu süprizmiş gibi hepside dağılıyor bu taktik karşısında. Finali merakla bekliyorum. Aynı taktikle oynıyacak %100. Eğer flash'da yerse bu taktiği yuh diyecem artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ropartajda dile getirmis kendiside zaten , pratik maclarinda proxy gateway yada proxy robo ile kazandigi mac sayisi epey fazla oldugu icin kullanmaktan cekinmedim demis.makrosu cok iyi zaten onun normal bu kadar guvenmesi kendine.birde gordugum kadari ile zaten en iyi pvp pvt oyuncusuymus.bluestorm gibi bi haritada dokturmesi normal .p katrina da zaten terrain ve size acisindan cok elverisli carriera.iris in ceyrek finallerde bisu ya karsi bide elemelerde yine stork a karsi olan oyunlarindan sonra emin degildim ben pek ama stork esmis anlasilan yine izleyemedim maclari vodlari bekliyorum.flashi da dovsun , gicik oldum jaedongu eledi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Iris'i çok ağır ezdi hemde. Yani sanki yarı final değilde böyle alelade bir maç izliyorum sandım. Nefes bile alamadı adam 2 oyunda. 1 oyun ortadaydı sadece, ondanda carrier sayısı belli bir rakamı geçince koptu film.

Hayır benim anlamadığım carrier gibi silaha niye illa sadece goliath'la karşı durmaya çalışıyor onu çözmeiyorum. Ya havadan desteklenmeli yada belki ne bilim ghostla falan kitlemeli carrierları. Kaçan carrierları birer ikişer ghostla kitleyip düşürse zaten ekonomisi kaldırmayacak bu durumu ama carrierlerın hiçbiri düşmeyince işler bir süre sonra dayanılmaz bir noktaya geliyor doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...