huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sonunda bu günleri de gördük. İlk kez Kore'de profesyonel oyuncuların katıldığı bir turnuva İngilizce anlatımla, internet üzerinden tüm dünyada sc severlere ulaştırılacak. Gom Player'ın yapımcısı Gretech Corp. 1 milyon dolar yatırım yaparak sunucularını elden geçirdi ve Nada, Slayer's Boxer, Bisu, Stork, Flash, İris gibi şu an Kore'nin önde gelen 16sc oyuncusunu Gom Tv Star Invitational adlı turnuvada bir araya getiriyor. Maçlar 17-20 Şubat arasında oynanacak. Maçlar Kore saatine göre 18:00 da başlayacak. Arada 7 saat farkını göz önüne alırsak, 17 Şubat öğlen 11 e gom playerlarınızı hazırlayın. Hazırlayamazsanız üzülmeyin maçlar VOD olarak da izlenebilecek. Detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz. şu izleme konusunda biraz daha yrıntı verirmisn siteden mi yayınlanıcak nerden baglanicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://gsi.gomtv.com/live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ttmdır eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 izlemiyormu kimse :( flash goturuyor gunu , savior un elinden zor kurtuldu , hatta tasteless cheat ile sucladi hehe , anytime da carrier a ciktigi an kaybedicegini garantiledi zaten.anytime vs mind baslior simdi.izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 flash yonetti ilk gunu 0 lose ile.vs savior ve vs mind vodlarini izleyin kesin.dier 3 player esit win ve lose a sahip , tiebreaker lar oynanior , daha fazla match!!!11!savior ciksa bari gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 By.Flash'ken belliydi,böyle olacağı semi-pro iken bile adam tam gosuydu,teamliquid'i takip etmiyorum pek ama Nazgul'ün bu adamla ilgili yorumları çok fena.Sc-1 korede ölmezse yeni ilah bu eleman olur diyor. Bu arada Tasteless'a kafam girsin.Sevmem o adamı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kacla kac arası maclar jkacırdım sanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 olumsuz pek yonunu goremedim tasteless in bugun hatta cok efsane replikler vardi cast sirasinda.sadece fazla sempatik olmaya calisip siciyor bazen.savior cikamadi ona uzuldum , ortalamanin cok altinda performans sergiledi.anytime beles bi 2.cilik ile cikti gruptan flash ile.bizim saatimiz ile 11 de basliyor maclar.yarin b grubu var ne yapin edin izleyin derim.nada,jaedong,boxer var grupta.jaedong dan sufer maclar bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yoldaydım kaçırdım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 cakeonroof said: olumsuz pek yonunu goremedim tasteless in bugun hatta cok efsane replikler vardi cast sirasinda.sadece fazla sempatik olmaya calisip siciyor bazen.savior cikamadi ona uzuldum , ortalamanin cok altinda performans sergiledi.anytime beles bi 2.cilik ile cikti gruptan flash ile.bizim saatimiz ile 11 de basliyor maclar.yarin b grubu var ne yapin edin izleyin derim.nada,jaedong,boxer var grupta.jaedong dan sufer maclar bekliyorum. Tasteless'la liquid'den birkaç event için bağlantıya geçmiştik,tavrından dolayı böyle bir izlenimi var bende.Mym'nin adamları ya da bi Nazgul falan daha tercih edilir adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tam saatinde mi acilio gom çünkü view live a tikladigimda bişey olmuyor tmm açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 jaedong bekleneni veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bi ara nada alicak deidm ama zerg dumani bitirdi oynu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben ızlıemıyoum cok takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ilk iki maçı rahat izledim sonradan takılmaya başladı. much ve carierları güne damgasını vurdu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 İçimden gelmio artık Sc ile ilgilenmek pek ama izliim dedim böyle fırsatımız olmadı aktifken hiç.Ama çok takıldı ya =/.Bu arada Bisu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kacirdim bisu vs sea macini , sea kolay almis okudugum kadari ile , bisu icin bu sezon top playerlar arasinda diorlar , apm si ucukmus bide , pek macini izlemedim merak ettim bende nasil oynuyor.bide savior,jaedong izledikten sonra ; ggplay cok amator ve pasif geldi bugun.zerg sempatizani oldum bu iki herif sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 çeyrek finaller yarın oynanıyo kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Tüm videoları sırayla indirmeye başladım. İyi bir arjiv olacak:D. Bu arada yarı finallerde Anytime'ın, inatla flasha rush yapmaya çalışması ilginçti. İlkinde yedirdi oyunu beleşe kazandı diye, 2 oyunu çok beleşe kaybetmesi yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Stork finale çıkınca oturdum tüm vidolarını birdaha izledim ve adam standart taktikle oynuyor. Rakibin baze'ine yakın 2xgateway'den rush yapmaya çalışıyor, yediremessede baya hırpalıyor. Sonrada carriera gidiyor ve hiç carrier kaybetmemeye çok dikkat ederek oynuyor, yerdende dragonlarla destek oluyor. Carrier sayısı belli bir rakamın üstüne çıkıncada zaten durdurulamaz hale geliyor. Ama benim anlamadığım rakiplerinin buna hiçbir hazırlık yapmıyor oluşu. Sanki başka taktiği varda bu süprizmiş gibi hepside dağılıyor bu taktik karşısında. Finali merakla bekliyorum. Aynı taktikle oynıyacak %100. Eğer flash'da yerse bu taktiği yuh diyecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ropartajda dile getirmis kendiside zaten , pratik maclarinda proxy gateway yada proxy robo ile kazandigi mac sayisi epey fazla oldugu icin kullanmaktan cekinmedim demis.makrosu cok iyi zaten onun normal bu kadar guvenmesi kendine.birde gordugum kadari ile zaten en iyi pvp pvt oyuncusuymus.bluestorm gibi bi haritada dokturmesi normal .p katrina da zaten terrain ve size acisindan cok elverisli carriera.iris in ceyrek finallerde bisu ya karsi bide elemelerde yine stork a karsi olan oyunlarindan sonra emin degildim ben pek ama stork esmis anlasilan yine izleyemedim maclari vodlari bekliyorum.flashi da dovsun , gicik oldum jaedongu eledi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Iris'i çok ağır ezdi hemde. Yani sanki yarı final değilde böyle alelade bir maç izliyorum sandım. Nefes bile alamadı adam 2 oyunda. 1 oyun ortadaydı sadece, ondanda carrier sayısı belli bir rakamı geçince koptu film. Hayır benim anlamadığım carrier gibi silaha niye illa sadece goliath'la karşı durmaya çalışıyor onu çözmeiyorum. Ya havadan desteklenmeli yada belki ne bilim ghostla falan kitlemeli carrierları. Kaçan carrierları birer ikişer ghostla kitleyip düşürse zaten ekonomisi kaldırmayacak bu durumu ama carrierlerın hiçbiri düşmeyince işler bir süre sonra dayanılmaz bir noktaya geliyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 haritalar çok kötü ya, cheese açıyorlar mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar