Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Şu sıralar beginner seviyesindeki PS bilgim ile userbar hazırlamaya merak salmış durumdayım. İyi kötü bişeylerde becerebiliyorum ama halen yapamadığım bazı noktalar mevcut. HoplayanManda'dan aldığım bu userbar üzerinde de görüldüğü gibi yazının etrafını siyah bir çerçeve ile sınırlayamıyorum ve doğal olarak yazı rengi zemin ile aynı tonlarda olursa okunmuyor. Bu çerçevemsi hedeyi nasıl yapabilirim? Bi de sanki benim yazım flu oluyor gibi bunu nasıl düzeltebilrim :S Ayrıca userbar'ın üst kısmında dairesel bir parlaklık etkisi bırakan efekti nasıl verebilirim.?? PS bilgimin kıt olduğunu belirtmiştim, bu yüzden yardımcı olurken tutuorial hazırlar gibi açıklayabilirseniz daha bi memnun olurum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yazıyı bi layer'a al sonra layer'a cift tıkla ordan stoke'a gel renk sec ayarlaı kurcala, öle kontur atabilirsin yuvarlak parlaklık dediğin şeyide gradinet tool'u sec yukarda gradient formları vardır ordan yuvarlağı onun yanındada renk seciminden siyah beyaz veya secili renk beyazı değil, renk-seffafı sec, parlaklığın rengini sec (burda beyaz) sonra işte deniye yanıla istediğin parlaaklığı yakala ama kast ettiğin bu uzun bar boyunca giden acık renk ise, önce o erengi vermek istediğin alanı pen tool'a ciz, sonra onu sağ tuşla make selection'a tıklatarak selection formatına getir ardından üstte bahsettiğim gradient işlemiyle istediğin görüntüyü yakala, tercihen bunu yenı bir layer acarak yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Teşekkür ettim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar