oxyura Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 70 lvl ud lock gear ı pvp ye uygun trinket yüzük ve 1-2 parça haric epic...su an ki talent buildiyle 880 spell damage %18 crit i var....çok güzel her akşam raid(kara, gruul) yapan, counluğu tüklerden olusan bi guildde...tailoring i ful...%100 lük 4 aten epic mount...%60 lık ucan mount var...100g + 500-600g değerinde disechanttan gelen bankada item ı var....tek sorunu pve server ında olması buna baalı olarak fiyatı uygun...ben 150 ytl civarı olarak fiyat biçtim ama uğraştırtmıcak alıcılara kolaylık yapabilirim...ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atsın msn veriyim...msnden konuşalım daha sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oxyura Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 takas da düsünebilirim pvp server ındaki bi char la tekliflere acıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 arkadasım merak etmeyin scam filan olmaz sırf bizim servera gelebilmek için satıyo charlarını yeni 70 char alıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oxyura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 char a +1 parça gald ve +1 parça t4 kastım.....spell damage +940 crit %19 oldu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oxyura Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar