Lethious Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 problemim şu. davul çalmayı çok ama çok seviyorum. uzun süredir çalıyorumda. ama iş başına oturupta belli birşey çalışmaya gelince, yapamıyorum, beceremiyorum, olmuyor. ama çalmak istiyorumda. bana ne önerebilirsiniz? teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o çalışmayı içeren sevdiğin bi şarkı bulmaya çalış, bulursan çal allah çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Youtube'tan milletin çalıp çalıp kaydettiklerine bak, gaza gel mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla kolay bi yolu yok bunun.Sabır gerektiren ve sonra meyvesini güzelce yediğin birşey.Sabret çalış.Şarkı falan çalışma adam gibi kondisyon ve teknik kas.Yoksa olcak iş değil.En hızlı o şekilde gelişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yanına o çalışmaya uygun bişeyler çalabilecek bi basçı arkadaşını falan al. ikiniz beraber çalışın işi eğlenceli hale getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 metronom kullan en önemlisi de yapamıyosan çok yavaş başlıycaksın yapamadığın çalışmaya metronomu arttıra arttıra hepsini yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sevdiğin parçaları çalmayı dene sadece o en kötü ihtimal bişey yapmak istemiyorsan bile sabit bi ritim tutur en azından bi üsteki arkın dediği gibi metronom kasmış olursun.. ama bendede çok oluyor bu herşey elime gtarı alıncaya kadar alıyorum elime sonra la minör (en sevdiğim ton) girdimmi allagım tutmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar