Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Şimdi önce animeyi izleyip devamını mangadan okuyorum da ben, bu animede the skull knight'tan pek bahsedilmiyor. Ama mangada the skull knight gatts'a yardım ediyor. Ona yol gösteriyor falan. Neci bu skull knight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aa mangası devam ediyormu?Bende ayar olmuştum anime bitince hikayenin ortasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 www.onemanga.com Awakening To A Nightmare 'den okumaya devam edebilirsiniz animeyi bitirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Skull Knight, kimdir daha önce Gatts'ın geçtiği yolladan geçmiş biri. Zodd'la felan da dövüşmüş, manganın ilerleyen bölümlerinde bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tenk yu veri maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 iskelet hakkında yani o da humanmış eskiden dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o konuda kesin bişey söylenmiyor, ama olabilir aynı zırhı daha önce giydiğini ve zırhın onu tükettiğini biliyoruz, mangaya devam edince sende görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Anime zaten skullknight'ın gelmesi gereken yerde bitiyor. Eclipse den gattz kurtaran o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Skull Knight hakkında Şuanki Gattz vs Grifft sürtüşmesi gibi zamanında Skull Knight vs Zodd arasında olmuş Zoddun demon formuyla başa baş dövüşebilmek için önce berserker armoru daha sonrada gods handi kullanmış(gods handden sonra dövüyor) hakkında başka bilgide verilmiyor.Skull knight için netteki söylentiler midlandin ilk imparatoru oldugu Mangası volume33 chap292e kadar sublanmış ben Evil_Geniusdan takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Teşekkürler virus. Bende vol. 26'ya kadarı Hawks'tan var da. Yalnız ilk üç vol. yok. Onları da arşiv için arıyorum. Bulan varsa torrent'i falan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 önemli değil Hawks Berserk 1-27 bunda bütün hawk subları var torrentin içinden sadece 3 vol çekmeyi ayarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 skull knight Mangasında zaten bahsediyordu skull knight'ın ilk imparator olabileceğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mangada kaldığım yeri unuttum, size bir sorayım. Aklımda kalanlar, berserk armoru aldı, kullandı fln oraları geçti. Sonra bir kaleye geldiler. Kalede asılmış birsürü insan vardı. Orada kaldım. Kaçıncı chapter olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar