Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserk hakkında bir soru (25 ani bölümlük spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi önce animeyi izleyip devamını mangadan okuyorum da ben, bu animede the skull knight'tan pek bahsedilmiyor. Ama mangada the skull knight gatts'a yardım ediyor. Ona yol gösteriyor falan. Neci bu skull knight?
Mesaj tarihi:
o konuda kesin bişey söylenmiyor, ama olabilir
aynı zırhı daha önce giydiğini ve zırhın onu tükettiğini biliyoruz, mangaya devam edince sende görebilirsin
  • Admin
Mesaj tarihi:

Skull Knight hakkında

Şuanki Gattz vs Grifft sürtüşmesi gibi zamanında Skull Knight vs Zodd arasında olmuş Zoddun demon formuyla başa baş dövüşebilmek için önce berserker armoru daha sonrada gods handi kullanmış(gods handden sonra dövüyor) hakkında başka bilgide verilmiyor.Skull knight için netteki söylentiler midlandin ilk imparatoru oldugu

Mangası volume33 chap292e kadar sublanmış ben Evil_Geniusdan takip ediyorum.
Mesaj tarihi:
Teşekkürler virus. Bende vol. 26'ya kadarı Hawks'tan var da. Yalnız ilk üç vol. yok. Onları da arşiv için arıyorum. Bulan varsa torrent'i falan varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
Mangada kaldığım yeri unuttum, size bir sorayım. Aklımda kalanlar, berserk armoru aldı, kullandı fln oraları geçti. Sonra bir kaleye geldiler. Kalede asılmış birsürü insan vardı. Orada kaldım. Kaçıncı chapter olduğunu bilen var mı?
  • Yeni Oluştur...