di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Selam, Kadıköy'de oturuyorum ve spor salonuna gitmek istiyorum fakat hem yakın hem uygun fiyatlı bir yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mıdır diye sorayım dedim. http://www.sportsuniverse.com.tr/ Burası bana çok yakın aslında ama maddi açıdan karşılayamayacağım kadar lüks bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o yazdığın yer yanılmıyorsam gündüzleri 100 geceleri 140 milyon gibi aylık tarifelere sahip bir yer.havuzu saunası vs. oldukça geniş imkanları olan gayet ideal bir mekan.sen bilirsin ama daha iyisini bulamazsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kesinlikle öyle, oldukça güzel ve şehrin içinde zor bulunacak imkanlar sunuyorlar ama dediğim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ya yillik odeyebilirim dersen pesin hillside bir sene 900 e falan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hillside trio ?? baska hillside var mi bu tarafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar