Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bana ulusal kimlik hakkında yazılan bir yazı bulmamda yardımcı olur musunuz? Google da ariorum ama ulusculuk milliyetcilik falan çıkıyor. Türklerle ilgili istemiorum. Genel olarak ulusal kimlik nedir nasıl belirlenir böle bir kaynak arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Tamam gerek kalmadı artık HIH! Teşekkürler Yardımlarınız için! Sina, Şükrü ben şikayetçiyim bölümünüzden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 noluyo yav ben okuldaydım görmemişim wikipediaya baksaydın hem ben olsam zaten direk ulusal kimlik aramak yerine ulustan yola çıkar ordan fikir üretirdim http://en.wikipedia.org/wiki/National_identity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 öle yaptım sonra zaten hallettim saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 banleyin bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tamam yazıyorum moderatör kısmına eğitimden uzaklaştırsınlar bu arkadaşı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar