Cinruhi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yau düşünüyodum da pi sayısının karesini aldığımda 10'a git gide yaklaştığını gördüm. Sizce pi'yi kök 10 alsak daha mantıklı olabilir mi? Nasıl olsa sonunu bulamıyorlar virgülden sonrasının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yerlere yattım ya. böle bi matık yok euhae sonunu bulamazlarsa bulamasınlar ne olacak? kök 10 alalım diyosun o zaman çemberler elips olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kök 10 = 3.16 ...... pi = 3.14 ..... Ofsayt mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Pi ile ilgili Tübitak'ın aynı isimde bir kitabı var. İnce, okunası birşey. 4.50 YTL gibi bir fiyatı var üstelik. Hazır konusu açılmışken yazayım istediim. Bir türlü bitiremedim ama hoşuma gitmişti benim. (İki kere aldım kitabı iki kere kayboldu. Gelip biri yürütüyor mu nedir anlamadım gitti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Fistan said: yerlere yattım ya. böle bi matık yok euhae sonunu bulamazlarsa bulamasınlar ne olacak? kök 10 alalım diyosun o zaman çemberler elips olur. Tamam o zaman dünya'nın pi'si kök 10 olsun.. zaten o da elips.. kahretsin hayal gücüm çook geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 elips ile kök10 pi ne alaka onu anlamadım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar