Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 January 2004 16:33 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 25 January 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Kusura bakmayın ama bence bu yarışmada 5 inci filan ancak oluruz. Bayhan cıkacaktı . Death metal söylüyecekti.hiç değilse ilk 3 e girerdik bence. Dünya basınına malzeme olurduk o zaman düşenemiyorum :D Edik: Bence Şebnem Ferah çıkmalıydı Hem ses hem performans bakımından [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 January 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Ne rezil olacaktık ya . delimisin . ben deliyim. söylerdi çok da ses getirirdi. Çok süper olurdu . ciddiyim.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya bu kadar karamsar olmayin. Ben yahoo da ki yabancilara dinlettim hepsi tekrar tekrar dinlemek istedi. özelden 5-6 kişiye gonderdim o "for real" sarkisini. yani begenilcek :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 işin bi de promosyon kısmı var every way that i can için ne kadar promosyon yapıldığını da aklımızdan çıkarmayalım[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 de o şarki harbiden muthişti. yani kendi kendini promosyon yapti . :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar