cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Şimdi yolda gidiorum 1 karı gördüm 10 numara dedim bayan ben abdullah selam dedi asl ? dedim ben f 16 sen ? dedi yarak yicem ben dedim ye bakalım indi aşa sonra baktım kaybolmuş cin çıktı karı beni stealth la sikti noldunu anlamadım ... rüyadan uyandım boşalmışım gittim peçede silerken içinden karı çıktı dedim sus amına korum bağladım dolaba çatır çatır siktim çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 13 yaşındaki veletlere ultima yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hehe 13 üm ben ferrero altlara in şahane şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne 13ü taş çatlasa 8 9 bu küfürleri o zaman ediyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 HOCA ELLERİNE SAĞLIK AMA BİRAZ FARKLI RESİMLER KOY YAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar