Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2350 mah pil ve cf card

Phlox

Öne çıkan mesajlar

selam herkese ,

haftaya canon a70 fotograf makinesi almayı düşünüyorum ve uzun süre kullanmak için 2350 mah şarj edilebilir pile ve 256 mblık (en az 12x hızında) bir cf card lazım.
ankarada bunları bulabileceğim biryer varsa yazarmısınız?

şimdiden sağolun[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bende canon a200 var
1900mAh lik 4 tane pil aldım
64mb lıkda cf kart var
hizlisistemden aldım kartı
pileride istde karaköyden

2300 mah diye fln kasma 1900-2000-2100 hangisini daha uygun satıyorlarsa (bitanesinin fiaytı dierlerinden cok fazla farkediyosa bi düşügünü al yani)

cok fazla kapasite farkı olmuyor zaten bi taktımmı 2 gün istediin kadar cek yeter
diğer 2 pil o sırada evde şarjda olurken sen dier 2sini kullanırsın

256 lık cf kart cok pahalı suan 64 lüklerin fiyat/performans olarak uygunlugu daha iyi

ama ilal alıcam diyorsan www.hs.com.tr den bak bi ankara şubesi varmı veya yolladıgında nekadar ücret alıyorlar fln
fiyatları fena deil[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu arada canon powershot a70 bugün sordum fiyatını
370 euro dediler

powershot a300 ile pek bi farkı yok olayı optic zoom(3x) yapabilmesinde ve a300 240 euro iken bu 370 euro

bence cok prof düşünmüyorsan(ki düşünsen bu konuda bilgili olursun) 3x fazla farketmiyor zoom olayında.
tabi seçmek sana kalmış
ama canon gayet iyi cekim kalitesi süper o yüzden ben tavsiye ederim[signature][hline]Grandmaster Hamburger

Sosyal ağlarda paylaş

cf cardı zorda kalırsam internetten de alırım da pil için öyle bi şansım yok maltepeye de güvenmiyorum hiç[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

dubaiden alıyorum 260 $'a türkiyede epey pahalı sanırım[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dubaide 260 $ mı
oha yahu bende istiyorum :)

hatta bana canon powershot s50 fiyatını ogrenebilirmisin nekadarmış orada[signature][hline]Grandmaster Hamburger

Sosyal ağlarda paylaş

s50 350-450$ arası birşey tam bilemiyorum[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

alışveriş festivali var 4 gun suruyor daha da ucuzlayabilir ama garanti konusu sorun çıkartabiliyor[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...