nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bleda said: Yok gelseler bile uzayda diledikleri gibi dolaşabilecek kapasiteye ulaşmış bir canlı türünün gelipte bizim tarafımızdan yakalanabilecegi, görüntülenemebilecegine hiç ihtimal vermiyorum. Bir araştırma uçağı talihsiz bir arıza sonucu pasifiğin ortasında sadece yerlilerin yaşadığı bir adaya düşer. Kazadan kurtulan tek kişi olan bilim adamı ağır yaralıdır ve kendini savunamayacak durumdadır. Yerliler gelir, onu alır ve istediklerini yaparlar. Aynı durum bizden üstün uzaylılar için de geçerli olabilir. Uzaylı kaza yapmaz demeyin. Shit happens! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Cumaya gelmişlerdir belki. bak onlarda müslümanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 benüm uzayli ile birebür sevüşen arkadaşüm vuuaaar onuda getürecem saaaa anladın sen onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Acaba uzaylılar internete giriyormudur Küne Giriyorsa hızları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bak şimdi bendede bi merak uyandırdın! Acaba web serverleri falam domain uzantıları var mıdır özel? [x gezegeni][wide][web][dot]hedehodo[dot]UFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 internete giren ve ayrıca video çekip yollayan bi uzaylı varsa ki o türünün tek örneği gerizekalı olduğu için kendi türü tarafından yanlızlığıa terk edilmiş bir şahıs..olsa olsa erçük derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 birde onların interneti hızlıdır acaba ? aylık ücretleri kaç YTL dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evrende dünyadakilerden başka canlı olduğuna inanmıyorum. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 eisenheim said: evrende dünyadakilerden başka canlı olduğuna inanmıyorum. nokta hımmmmmmm dogru olabilirsin ? STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yalan o video elini kolunu sallaya sallaya çekim yapıpta etrafa salınmaz öyle bi video yalan olur izin vermezler kafa karıştırmak için birilerinin fake olarak çektiği bi video bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 10.32 de ufonun gözlere bakın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar