hunterx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 BEta 1 saat daha uzatıdı tam 5 dk kala bitmesine benim patchler bitti gireyim bari duruma bakiyim dedim.6600 1 gb ram le en dusuk ayarlarda oynatıyor kendini ama kasmalar oluyor tabi(dogal olaraktan) sanırım 12:45 te bitirirler ama herkes bugun yarın general betaya herkesi gecireceklerini soyluyorlar bakalım neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 belliydi böyle olacağı, girmeye bile çalışmadım zaten heh boşuna general beta serverlarını kapadılar. Ne güzel pazar mis gibi oynayacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Gırtlak yordun beni be abicim valla. Yahu guzrl guzel yorum yap. Bi didişme, hırlaşmadır girişmişsin. Tartişiyim diye değil, dostca bi tavsiye. Biraz daha sakin ve olumlu olmaya çalış. Yorumlarda bulun ama biraz daha seviyeli ve kimseye saldırmadan. Emin ol burada konusan cok cok tecrubeli oyuncular var. Kimisi senin adini bile duymadigin oyunlarda bile beta testerliği yapmiş kişiler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 O arkadaşın bir problemi var ama bende çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 +1 bakalım bu yazılanlara nasıl bir tepki vericek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şu 2-3 sıra yukardaki 2 gazlı fanatik oyuncu, ben buraya funcom'u eleştiren her yazı yazı yazışımda size bir haller oluyor. Size dokunan ne ? babanızın oğlu mu funcom? Parayla mı tuttular sizin 2nizi? Vermişler beta keyi, test edip yazıyoruz. Varsa eleştiriniz söylersiniz böyle forumlar da pvpye meraklıysanız bilemem. Ben meraklı değilim. Azmo: kufur edit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Höyt! Nooluyo lan. Ben forumda gezerken senin küfürlü seviyesiz konuşmaları görmek mi zorundayım ya. Kirlilik yapma, terbiyeni takın. Düzgünce mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bölümün mod u yanımda uyuyo bi uyandırayımda gereken yapılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Girtlak terbiyeni takıl arkadaşım. Kimse kimseye forumlar aracılığıyla veya başka bişey aracılığı ile küfür edemez veya rencide edemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ağrınıza giden ne? Kendi açtığım forum başlığında her attığım postta beni tahrik eden babam mı? Eğri oturup doğru konuşun. Buraya gelip eleştirdiğim şirketi övün yağlayın ballayın buna kimse bir şey demez. AMA KİŞİNİN ATTIĞI POSTA laf atmak, tahrik etmektir. Tahrik edersen söverim, bunun başka bir açıklaması yok. Gidin yukarda ilk açtığım posta o 2-3 dangözün yaptığı tahrik postlarına bakın. Sonra gelip terbiye dersi verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Demogoloji filan yapma bana burda. Senin başkaları ile olan çekişmeleri beni alakadar etmez. Topluma açık bir forumda attığın mesaja dikkat etceksin. Sadece senin ve o iki arkadaşın mesajları yok bu konu başlığında. Forum kirliliği yapmanın lüzumu yok. Bir sorunun varsa, özel mesaj ile halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 küfürleri hoş karşılamıyoruz konu ne olursa olsun, olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kufur yasak burda, bir yere kadar elestiri, gorus vsye izin veriyoruz ama is kufure ve aggresyona girdiginde tahammul etmiyoruz. Konuyu kitliyorum ve adminlere durumu bildiriyorum (bizim uzaklastirma, banlama gibi yetkimiz yok) lutfen usluba dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar