PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 arkadaşlar bir ara zegna bahsetmişti bir yerden ama kaçırdım ben bulamıyorumda.güvenilir olarak nerden pet alınabilir? secereli flm? ayrıca taksit imkanı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olayı çok ticari anlatmışım baktımda ama alakası yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Alacağın köpek ırkına göre değişir. Sağlam koruma köpeği arıyorsan, dodo' ya sor. Sanırım o çiftlikten almıştı secereli fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Koruma köpeği denmişken aklıma Bullmastiff cinsi geldi biraz pahalı bi köpek ama kusursuz bi Bodyguard .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hangi ırk köpek baktığına göre değişir. tam bir bilgi ver ona göre yardımcı olmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 golden retriever yada husky düşünüyordum ben onu korurum gerek yok koruma köpeğine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Golden ve Husky ise çok dolaşmana gerek yok. Petshop' tan alma yeter. Hatta msn' imi atayım. Veterinerimin başka bir müşterisi satıyor golden. Anne altından hala 3-4 yavrusu olması lazım. Veteriner kontrolünde olmuştu sanırım doğum, safkan ana baba belli vs. Bilmiyorum goldenların secereli olanları Türkiye' de varmı. Ama Husky ve Golden için secere aramaya pek gerek yok derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne bileyim ben herkes secereli diyince dedim heralde bir şeylik var bu işin içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o zaman ben üniversiteye geldiğimde alsam daha iyi olacak gibi görünüyor şuan iskenderun/hatayda alınacak yerde yok :S iyisimi ben bi ay sonra alayım istanbuldan yada ankaradan nereyi kazanırsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar