nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Allahm (oha bunu da ddm) delircem! Dersane topladi kampa gotrdu 4gunlugne.. gunde 11 saat ders calisilir mi?!? normalde 100 soru ble cozmeyen bendnz, 2.gun bitmeden delirmek uzereyim.. Birinci gun 650 soru (fiz+mat) 2.gun de smdiye kdr 400.. Ama telefna sarildm iste dayanamiorm siyirdim.. Aglicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Hepsi sizin iyiliginiz icin. Relax az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 camı aç, radyo kulaklığını tak, çalan şarkıyı yüksek sesle karaoke et ben yapmıştım bir kere, şu an işine yaramasa bile ilerde hatırlayınca gülersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 valla çık kamp mamp dinleme git bi adana ye tuvalatte unutursun dertleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Polonezkoyde nrde bulcm adana fln =/ ama karaoke fkri super ksinlikle dneyp tecrubelrmi yazrm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 nasıl bir dershane o benim bildiğim çok çözme kapasitesi olanları götürürlerdi. günde 11 saat az ama, mümkünse 6 saat uyku 2 saat dinlenme gerisi ders olacak o. öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yahu zorlamayla bir iş olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Fly said: nasıl bir dershane o benim bildiğim çok çözme kapasitesi olanları götürürlerdi. günde 11 saat az ama, mümkünse 6 saat uyku 2 saat dinlenme gerisi ders olacak o. öyle diyorlar. caktirmiorm da 1. snfta oldgm icn katilmak zorundaym =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caff Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 muhtemelen berk tesin, bir tek o sömestrden bu psikopatlığı yapıyor, femde değilsen tabi. hedeflediğin puana bak, yaptığın puana bak, bunu bu seviyeye getirmem için kaç soru çözmeliyim diye düşün ona göre takıl bence. kuklası olma hocaların, zaten üstünden prim yapıcaklar başarılı olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 maltepe dersanesi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Eet ya berk =/ ilerde oglum olrsa adini berk koymamaya verdm su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Lexius said: valla çık kamp mamp dinleme git bi adana ye tuvalatte unutursun dertleri +rap agatör. terazine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kamp dediin yakarsın mangalı atarsın ateşe o arada rakıyı doldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 forgiver said: camı aç, radyo kulaklığını tak, çalan şarkıyı yüksek sesle karaoke et ben yapmıştım bir kere, şu an işine yaramasa bile ilerde hatırlayınca gülersin ahah ali bunu ben de yapmıştım ohah. hatırlayınca güldüm şimdi psikolojimi yine muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar