Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Hakkında bazı sorular..

Dagger

Öne çıkan mesajlar

Oyuna başlayalı 3-4 gün oldu ve anlamadığım baız şeyler var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- 250 skill point limiti varken nasıl oluyor da biri MAster teras kasi, master medic, master carbineer, master bilmemne die resmen 10x master olabiliyor?

2- Holocron diye bişeyden bahsedip duruyorlar.. Nedir o? Yenilir mi?

3- Jedi nasıl olunur? Jedi olmak için neyle uuraşmak gerekiyor?

4- Bankaya item koyma gibi birsey yok mu?

5- Hesapladım eğer MAster Combat medic + Master carbineer olursam 4 skill pointim kalıyor. O kadarla kalacak mı bu iş?[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

1) olamiyorlar 250 skill pointi istedigin gibi harcayabilir, istedigini alabilirsin. basic meslek masterlamadan elit mesleklere gecebilecegin meslekler var bunlar daha fazla meslekde master olmani saglar. ama herkes icin 250 point o kadar.

2)yenmez, holocron bır yol gosterıcıdır jedı olmak ıcın bılınen tek yol su an holocronlar ancak 1 aya kadar degısmesı beklenıyor sıstemın. su ankı sıstemdeholocron actıgında sana jedı olabılmek ıcın yapman gereken meslegı soyler, toplam dort meslege kadar soyler 5. meslek gızlıdır ve onu senın bulman gerekır.

3) 2 . sorunun cevabı su an jedı olmak ıcın tek yol 1 aya kadar sıstemın degısmesı beklenıyor devler ustu kapalı acıklama yaptılar ama ne olcagı bellı deıl henuz.

4)bankaya 100 parca ıtem koyabılırsın bunun ıcın banka termınalıne geldıgınde menude joın bank tusuna bas sona tekrar bankayı ac bu sefer safety deposıt secebegı cıkacaktır orası senın gızlı kasan yalnız unutma hesabının bukundugu gezegenden ancak bu esyalara ulasabılırsın yanı bankaya corellıa da joın ettıysen sadece corellıa dayken bu malzemelere ulasabılırsın bır baska gezegende tekrar bankaya esya bırakman yada alman soz konusu olamaz. aynı sekılde quıt bank yaparak esyalarını aldıktan sona tabı banka hesabını baska gezegene tasıyabılırsın.

5) evet o kadarla kalacak. master cm olabılmek ıcın aynı zamanda master medıc olmak zorunlulugun var dolayısıyla 64 puan cıvarını bu meslege sahıp olabılmak ıcın medıce yatırmak zorundasın ama cm gusel meslektır. doktorda guseldır.

bence bı basla mesleklerı yapmaya basla sagı solu dınle ve soru sormaya devam et cunku fıkırlerın zaman ıcınde degısecektır ve swg de meslek masterlamak ole cok zor bısı deıldır . ıstedıgın zaman baska meslege baslayabılır ve onları sılebılırsın. oyunda ınsanların uzun sure kaldıgı meslek bh tır. cunku cıddı manada zordur. gerı kalanları yapmaksa o kadar zor deıldır. hos artık bh ta o kadar zor deıl eskıden kabustu.
ıyı eglenceler
:rock:[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 29 January 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
Oyuna başlayalı 3-4 gün oldu ve anlamadığım baız şeyler var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- 250 skill point limiti varken nasıl oluyor da biri MAster teras kasi, master medic, master carbineer, master bilmemne die resmen 10x master olabiliyor?

2- Holocron diye bişeyden bahsedip duruyorlar.. Nedir o? Yenilir mi?

3- Jedi nasıl olunur? Jedi olmak için neyle uuraşmak gerekiyor?

4- Bankaya item koyma gibi birsey yok mu?

5- Hesapladım eğer MAster Combat medic + Master carbineer olursam 4 skill pointim kalıyor. O kadarla kalacak mı bu iş?

0. Öncelikle aramıza hoşgeldin.

1. Bahsettiğini sanırım infolardan okudun, profession badgeleri yani. Doğru 250 skill pointin var ama sen de o profları sırayla master edip surrender edebilirsin. Durum bundan ibaret, mesela ben de master ranger ve master ch idim ve surrender ettim. Bahsi geçen olay bu...

2. den önce:

3. Jedi olmak için karakterine özgü 5 tane professionu masterlaman gerekiyor. Bunlara ek olarak bir kaç npc görevi de yapman gerekir deniliyor ama kesin diil. Bu professionların ne olduğu belli diil, 30 küsür professionun içinde herşey olabilir.

Şimdi 2. Holocronlar loottan düşüyor ve kullanıldığı zaman sana FS slotunu açman için gereken 5 proftan 4ünü söylüyor. Yani örnek bana master rifleman çıktı ilk holodan, master rifleman olduktan sonra 2. master weaponsmith dedi. 5. holo sana yardımcı olmayacak onu senin bulman gerekir, arkadaşımız Beyaznoc'un yaptığı gibi.

4. Bankaya eşya koyabilirsin ama sadece üye olduğun bankaya, yani gezegen ve şehir önemli. Örnek benim bankam, Naboo, Theedde. Başka yerden eşya alıp koyamam.

5. O kadarla kalmaz, profları masterlarsın, beğenmezsen surrender eder başka bir şeye başlarsın. Carbineerı tavsiye etmem, bir sürü special shot'ı buglı...

Bu kadar... Başarılar ve iyi eğlenceler. :)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

(Abi bu arada armorsmithi bırakmışsın sanırım doğru mu? Biz de compo set yaptırıcaz diye ns shard satın alıyoz :-P)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

hayır birakmadim smugleri yapmaktan vazgectım. as duracak bu gece fırsatım olursa da source toplamaya baslıcam . jedı olunca bol bol para lazım bılıyosun.cocuk ac kalır yoksa.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Aman gözünü seviim, okadar shard aldım compo set yaptırmadan bırakmam seni :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...