Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical geri döndü:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Esentepe dağına gittik kayağa hani kartalkaya karşısındaki dağ:) İstten pazartesi çıktık sabah vakti sonkez bi nbl evlerimi yeniledim (silinmesin deye:P ) sonra yola çıktık
Mola yerinde 2 lombak cildi gördüm kaptım direk :) bütün yol onu okudum tatil sonuna kadar bitirdim ikisinide eheh
Valla esentepe uludağ gibi diil
1 Pist var 1 otel var ikisi birbirine bağımlı olduğu için güzel ama
Pistte liftler babylift diye bişi kalınca bir metal tel üzerinde çıkıntılar
Tutunuyosun çekiyo yukarı
Ama manyakta eldiven parçalıyor çünkü tutunucak yerler olmuyo arada dayanamıyıp sıradan kayıp tellere tutunuyorum ben:) eldivenlerim paramparça oldu eheh
Bide pistin orda huskyler vardı hasta oldum ehüehü bide kar motorsikleti kiraladım feci hız yaptım bujilerini bozdum yolun ortasında kaldım gelip tamir ettiler eüheüh:)
Otel çok güzel esası geceliği 60 milyon mu ney ama çok hoş ekstralar çok oluyo ama 3 kişi 3 gün 200 milyonmu ne kayak masrafı tutuyo günlük 25 milyon kişi başı ablamla bi paralel dersi aldık eheh otel çok ucuz ama giderseniz kasa ile kola götürün kendinize tanesi 3 milyon çünkü kolalar o masrafı çıkarırsanız ne güzel:)
Kafayı gözü yarmadan geldik heleşükür eve girdim ve oda ne odanın kapısı açılmıyo hasss sabah salaklığı ile odadan çıkarken kilitlemişim elim deymiş heralde bide içeri anahtar alıp dalana kıl kaptıım için kapı kilidine silikon doldurmuşum allah dedim kaldım kapıda aletler içerde neyse odada olmayan aletlerle azbiraz çilingir bilgimle açtım kapımı kiliti sökerekten:) bakınız buda kilidin son haali:)
Biriki yerimi morarttım ama oda eyidir gene[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin

Sosyal ağlarda paylaş

Allam bende nerde diyodum bu dingil :D
Hoşgeldin [signature][hline]Chemical demiş ki:
İnanamıyorum nasıl olur
Demin bi şarkı çalıyordu tam o sırada winamp a bakıyordum random modda ve listede 500 şarkı var ve şarkı bitti aniden
AYNI ŞARKI TEKRAR BAŞLADI!

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 January 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 28 January 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
Tuh ya kalsaydin o otelde sen biraz daha.
Ben senin masraflarini karsilarim sen git 1 hafta daha kal biz de burada guzel guzel konusalim:)

lol :)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dieddragon, 28 January 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
o ikinci resim kapı kolumu :)

değil :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

Eet o el kopsaydı cok ii olurdu , Bi kere Bilgisayarı acsa bile sol eliyle mouse ve klavye opsiyonlarını ii kullanamazdı , Biz de o topic'i kirletene kadar geik'imizi yapmı$ olurduk .. Ama "aaah ke$ke" lerle ya$amamak lazım ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aman be! tam da rahatlamıştı forumlar...[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...